Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Poistenci Unionu majú k dispozícií najširšiu ponuku benefitov na trhu

Foto:

Union zdravotná poisťovňa je pevnou súčasťou silnej holandskej poisťovacej skupiny Achmea, ktorá má v poisťovníctve viac ako 200 ročnú tradíciu.

Bratislava 23. augusta (OTS) - Už dlhodobo patrí Union zdravotná poisťovňa k lídrom v ponuke benefitov na trhu zdravotného poistenia. Najvyššou prioritou je zabezpečiť čo najkvalitnejšiu a najdostupnejšiu zdravotnú starostlivosť pre poistencov. Ako prvá zdravotná poisťovňa priniesla benefit „100€ na zuby“, v ktorom prispieva na zubné ošetrenie a dentálnu hygienu deťom aj dospelým. Tento benefit platí rovnako pre každého a je možné ho využiť bez obmedzenia, a to jednorazovo alebo postupne v ľubovoľnom období. Deťom do 18 rokov poisťovňa hradí doplatky za lieky a dietetické potraviny v neobmedzenej výške. Ako jediná zdravotná poisťovňa hradí služby pôrodných asistentiek, poskytuje príspevok vo výške 30 eur na nákup novorodeneckých potrieb v e-shope www.mimulo.sk, prispieva ďalších 30€ na kurz plávania s bábätkami, zapožičiava monitor dychu Nanny s bezplatnou inštaláciou priamo doma, ktorý môže bábätku zachrániť život. Union zdravotná poisťovňa garantuje svojim poistencom CT a MR vyšetrenia maximálne do 3 týždňov, či prispieva na rôzne nepovinné očkovania až do výšky 50%. Vo vybraných zdravotníckych zariadeniach je možné objednať sa na Extra hodinu vyhradenú len pre poistencov Unionu. Ako jediná zdravotná ponúka Union svojim poistencom príspevok 70€ na test potravinovej intolerancie a poistencom nad 50 rokov možnosť bezplatne absolvovať test mentálneho zdravia a mnoho ďalších výhod, ktoré sú dostupné na www.union.sk/vyhody-pre-poistencov.

„Zdravie je pre nás najdôležitejším ukazovateľom kvality života, a preto kladieme väčšiu pozornosť na prevenciu, aktívne vyzývame poistencov, aby ju nezanedbávali a podporujeme jej absolvovanie už v skoršom veku. Zároveň máme ambíciu pre našich poistencov prinášať stále lepšiu a dostupnejšiu zdravotnú starostlivosť, ako aj širokú ponuku rôznych benefitov pre všetky vekové skupiny. Union zdravotná poisťovňa každoročne rozširuje ponuku benefitov aj na základe podnetov od našich poistencov,“ uviedla Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne. Ako ďalej doplnila, Union zdravotná poisťovňa je síce najmenšia zdravotná poisťovňa na Slovenskom trhu, no má zazmluvnených takmer 22 500 lekárov po celom Slovensku a túto sieť neustále zväčšuje.

Vynikajúca dostupnosť zdravotnej starostlivosti je pre poistencov už druhý rok garantovaná aj zrušením finančných limitov u špecialistov.

Unikátne spojenie zdravotnej a komerčnej poisťovne poskytuje poistencom zľavy na rôzne produkty. Jedinečnosť značky Union je na trhu aj v tom, že poistenci zdravotnej poisťovne môžu získať zľavy až do 50% na komerčné retailové poistenie (havarijné poistenie, cestovné poistenie, poistenie domov, domácností), či mnoho ďalších zliav na ubytovanie a služby u našich partnerov, ako napríklad kúpele, wellness, optiky, či výživové doplnky. Viac informácií na je možné nájsť na https://www.union.sk/vernost-uzp.

Zmeniť zdravotnú poisťovňu môžu poistenci len raz ročne a to vždy do konca septembra. Na zmenu poisťovne ostáva už len pár dní a pre tých, ktorí sa chcú prepoistiť do Union zdravotnej poisťovne je k dispozícií jednoduchá online prihláška. Zmenu zdravotnej poisťovne zvládne s online formulárom ktokoľvek a to z pohodlia domova. Viac informácií na https://www.union.sk/stante-sa-nasim-poistencom.