Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

Pri streľbe v Oklahome zomreli traja ľudia

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Televízia Fox 25 s odvolaním sa na políciu uviedla, že zranenia utrpeli traja ľudia.

Duncan/Washington 18. novembra (TASR) - Traja ľudia prišli v pondelok o život pri streľbe, ku ktorej došlo pred obchodným centrom Walmart v meste Duncan v americkom štáte Oklahoma. Medzi obeťami je pravdepodobne aj strelec. Informoval o tom denník USA Today.

Incident sa odohral na parkovisku pred obchodným centrom. "Môžeme potvrdiť, že pred Walmartom došlo k streľbe. Jedna žena a jeden muž zomreli v aute, ďalší muž zahynul mimo vozidla. Na mieste sa našla krátka strelná zbraň," uvádza sa v vyhlásení polície v Duncane.

Bezprostredne po čine nebolo známe, čo sa stalo s páchateľom, avšak denník Duncan Banner uviedol, že medzi obeťami je aj strelec. Hovorkyňa miestnej polície Tera Mathisová odmietla zverejniť mená obetí a dodala, že správy o tom, že išlo o prípad domáceho násilia, nebude komentovať.

Po streľbe bol v školách v okolí Walmartu vyhlásený zákaz vychádzania, ktorý bol však po krátkom čase zrušený. Prípad vyšetruje miestna polícia, oklahomská diaľničná polícia a úrad šerifa v okrese Stephens.