Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trnavský kraj

STREĽBA V SENICI: Zomrela pri nej 52-ročná žena

Zbraň, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Páchateľom mal byť jej bývalý manžel, ktorý z miesta činu utiekol.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Senica 21. marca (TASR) - V Senici zomrela po zásahu strelnou zbraňou na Ulici V. Paulínyho-Tótha 52-ročná žena. Páchateľom mal byť jej bývalý manžel, ktorý z miesta činu utiekol. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová. Mestská polícia bola požiadaná o súčinnosť zo strany štátnej polície pri pátraní po páchateľovi. Asi po polhodine ho policajná hliadka našla pri obchodnom dome pri židovskom cintoríne, kde obrátil zbraň proti sebe.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo na miesto streľby ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Podľa hovorkyne Petry Klimešovej už žene nedokázali pomôcť a lekár na mieste konštatoval exitus.

Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej polícia na miesto okamžite po nahlásení skutku vyslala viaceré hliadky, ktoré pátrali po páchateľovi. "Udalosť si vzhľadom na závažnosť skutku prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý preverí všetky okolnosti, za ktorých prišla žena o život, a stanoví právnu kvalifikáciu skutku," doplnila.