Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trnavský kraj

Uzávera na Ulici J. Bottu v Trnave bude rozšírená o dve parkoviská

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Počas veľkonočných sviatkov budú parkoviská dočasne sprístupnené.

Trnava 24. marca (TASR) - Mesto Trnava upozorňuje na ďalšie zmeny organizácie dopravy na Ulici Jána Bottu. Miestna cesta je v úseku od Ulice Bedřicha Smetanu po kruhový objazd s Ulicou Andreja Sládkoviča prejazdná, jazdné pruhy sú však zúžené dočasným dopravným značením. V najbližších dňoch bude táto čiastočná uzávera rozšírená o dve priľahlé parkoviská. Dôvodom je výmena povrchu na parkoviskách a chodníkoch, upozornila radnica.

Počas veľkonočných sviatkov budú parkoviská dočasne sprístupnené. Bezprostredne po sviatkoch budú znova uzavreté až do realizácie spätnej povrchovej úpravy.

Dopravné obmedzenia na Ulici Jána Bottu súvisia s výstavbou cyklochodníka a potrvajú do konca septembra. Výstavba je rozdelená do troch etáp. Prvá by sa mala skončiť do 30. apríla. Druhá etapa sa začne 1. mája a potrvá do 30. júna. Zmeny organizácie dopravy sa budú týkať úseku od Ulice Andreja Sládkoviča po Študentskú ulicu.

Začiatok tretej etapy výstavby je naplánovaný na 1. júla a potrvá do konca septembra. Práce budú sústredené v úseku od Študentskej ulice po Ulicu Terézie Vansovej.