Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trnavský kraj

Polícia upozorňuje na obmedzenia v Trnave pred zápasom Európskej ligy

Na archívnej snímke hráči FC Spartak Trnava. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Vzhľadom na kapacitné možnosti parkovacích miest v okolí štadióna polícia žiada návštevníkov podujatia, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel.

Trnava 31. júla (TASR) – Polícia upozorňuje na bezpečnostné opatrenia a dopravné obmedzenia v Trnave pred štvrtkovým (1.8.) zápasom futbalovej Európskej ligy medzi domácim Spartakom a Lokomotivom Plovdiv.

„Upozorňujeme občanov na viaceré bezpečnostné opatrenia a dopravné obmedzenia súvisiace s futbalovým zápasom. Je potrebné s obmedzeniami vopred rátať, naplánovať si program tak, aby sa občanov obmedzenia dotkli čo najmenej,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

V uliciach Trnavy bude nasadený zvýšený počet policajtov. Aby polícia zabezpečila verejný poriadok, musí predbežne od 16.30 h. uzatvoriť Kollárovu ulicu. Úplne uzavretá bude od 16.00 h pre verejnosť aj Športová ulica. Obyvateľom Podjavorinskej bude umožnený vjazd mimo Kollárovej ulice. Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii, čas uzavretia sa preto môže podľa Linkešovej zmeniť.

Vzhľadom na kapacitné možnosti parkovacích miest v okolí štadióna polícia žiada návštevníkov podujatia, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel. „Ostatných vodičov žiadame o trpezlivosť, vzájomnú ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov polície. Vodičom pripomíname, že riadenie premávky policajtom v križovatke je nadriadené dopravnému značeniu aj fungujúcim semaforom,“ upozornila Linkešová.