Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trnavský kraj

Nový rok v Piešťanoch oslávia 13 minút trvajúcim ohňostrojom

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Program na Námestí slobody začne o 22.00 h rockovými hitmi Andreja Depeša, bude pokračovať hitmi kapely Tublatanka v podaní revivalovej formácie Rockovanka.

Piešťany 31. decembra (TASR) – Ľudia, ktorí budú oslavovať začiatok roka 2020 v centre Piešťan, neprídu o ohňostroj. Informovala o tom riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Rezort Piešťany Tatiana Nevoľná.

Ohňostroj by mal trvať 13 minút a náklady na jeho organizáciu boli vyčíslené vo výške 3360 eur vrátane DPH. "Oslavy Nového roku v Piešťanoch budú tradične na Námestí slobody a polnočný ohňostroj bude odpálený zo strechy nákupného centra," informovala riaditeľka OOCR.

V decembri viacero slovenských miest oznámilo, že ruší novoročné ohňostroje. Na zasadnutí mestského zastupiteľstva v Piešťanoch sa diskusia o tom, či poslať takto ušetrené peniaze na pomoc ľuďom postihnutých výbuchom plynu v Prešove, neuskutočnila. Novoročný ohňostroj totiž v posledných rokoch nefinancovala radnica z mestského rozpočtu, ale nákupné centrum.

Program na Námestí slobody začne o 22.00 h rockovými hitmi Andreja Depeša, bude pokračovať hitmi kapely Tublatanka v podaní revivalovej formácie Rockovanka a rok 2020 privíta DJ Vlado.