Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

UKRADOL PLATOBNÚ KARTU A CHCEL PENIAZE: Pátra po ňom polícia

Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža, ktorý sa pomocou ukradnutej bankomatovej karty pokúsil vybrať peniaze. Foto: KR PZ SR v Trenčíne

V Piešťanoch sa opakovane pokúsil z bankomatu komerčnej banky vybrať peniaze, po neúspešnom zadaní PIN kódu bankomat platobnú kartu zadržal.

Nové Mesto nad Váhom 15. januára (TASR) – Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža, ktorý sa pomocou ukradnutej bankomatovej karty pokúsil vybrať peniaze. Polícia začala trestné stíhanie za prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.

Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti, neznámy páchateľ odcudzil z unimobunky umiestnenej v areáli Zelená voda v Novom Meste nad Váhom bankomatovú platobnú kartu. V Piešťanoch sa opakovane pokúsil z bankomatu komerčnej banky vybrať peniaze, po neúspešnom zadaní PIN kódu bankomat platobnú kartu zadržal.

„Akékoľvek informácie k zisteniu totožnosti muža je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj,“ upozorňuje polícia.