Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Svokor bodol zaťovi do brucha kuchynský nôž

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Obvinenému mužovi hrozí za skutok až 12-ročné väzenie.

Veľké Hoste 16. januára (TASR) - Zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu obvinil vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru z Bánoviec nad Bebravou 65-ročného Dušana z rovnakého okresu. "Obvinený Dušan v stredu 14. januára podvečer po predchádzajúcej vzájomnej slovnej aj fyzickej potýčke v letnej kuchynke rodinného domu v obci Veľké Hoste (okres Bánovce nad Bebravou) fyzicky napadol svojho 33-ročného zaťa," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako spresnila, svokor svojho zaťa jedenkrát bodol do oblasti brucha kuchynským nožom so 140 mm dlhou čepeľou. "Napadnutý muž vybehol von s nožom v bruchu a kričal o pomoc. Na mieste ho ošetrila Rýchla zdravotná pomoc a odviezla do trenčianskej nemocnice. Bánovskí policajti útočníka obmedzili na osobnej slobode," priblížila.

Podľa predbežného lekárskeho vyjadrenia utrpel 33-ročný muž zranenie brucha s predpokladanou liečbou asi šesť týždňov. "Vyšetrovateľ dal podnet na väzobné stíhanie obvineného, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody v trvaní päť až 12 rokov," dodala Antalová.