Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia hľadá svedkov: Vodič v Prievidzi narazil autom do vozidiel

Na archívnej snímke poškodené auto Volkswagen Passat. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

To malo za následok, že poškodil zaparkované osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Passat z Českej republiky a osobné motorové vozidlo značky Škoda Superb.

Prievidza 9. apríla (TASR) - Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo 22. februára v nočných hodinách na parkovisku pred bytovým domom na Ulici J. I. Bajzu v Prievidzi. Doposiaľ neznámy vodič tam so svojím autom poškodil ďalšie dve vozidlá, informovala o tom v utorok TASR Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

"Doposiaľ neznámy vodič jazdiaci na neznámom motorovom vozidle, pravdepodobne značky BMW 530xd tmavomodrej metalízy, sa nevenoval plne vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. To malo za následok, že poškodil tam zaparkované osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Passat z Českej republiky a osobné motorové vozidlo značky Škoda Superb," opísala Antalová. Neznámy vodič po dopravnej nehode podľa nej vozidlo nezastavil a z miesta dopravnej nehody odišiel.

Polícia v tejto súvislosti žiada o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho vodiča, ako aj neznámeho motorového vozidla, pravdepodobne značky BMW 530xd tmavomodrej metalízy. "Svedkovia tejto dopravnej nehody môžu akékoľvek informácie poskytnúť na policajnú linku 158," vyzvala Antalová.