Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Trenčiansky kraj

V Čereňanoch narazilo auto do stĺpa, zranili sa dvaja ľudia

Ilustračná snímka Foto: TASR/KR PZ v Košiciach.

Pri dopravnej nehode zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho s jedným kusom techniky.

Čereňany 25. januára (TASR) - V Čereňanoch v Prievidzskom okrese 24. januára dopoludnia narazilo auto do stĺpa elektrického vedenia. Pri dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala zranenie dvoch ľudí, zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Partizánskeho s jedným kusom techniky. Informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Zasahujúci hasiči poskytli zraneným osobám prvú pomoc, na havarovanom vozidle vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a do zbernej nádoby zachytávali unikajúce prevádzkové kvapaliny. Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby si zranené osoby prevzali zdravotníci a odviezli ich na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol k zásahu Petrík.

Dodal, že po zdokumentovaní udalosti políciou a naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby hasiči prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a pozbierali vytečené prevádzkové kvapaliny.