Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Do auta vletela včela, žena spanikárila a jej auto zhorelo do tla

Včela v automobile bola príčinou dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok 13. augusta 2019 na ceste za Starou Turou smerom do Myjavy. Do automobilu vletela včela, vodička strhla riadenie a čelne sa zrazila s oproti idúcim automobilom. Foto: TASR – KR PZ Trenčín

Zrazila sa s protiidúcim autom.

Stará Turá 14. augusta (TASR) – Včela v automobile bola príčinou dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok (13. 8.) na ceste za Starou Turou smerom do Myjavy. Do automobilu vletela včela, vodička strhla riadenie a čelne sa zrazila s protiidúcim automobilom.

Ako informovala Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, včela vletela do automobilu Škoda Felicia v pravotočivej zákrute, 35-ročná vodička prešla s vozidlom do protismeru, kde sa zrazila s automobilom Fiat Ducato.

„Vodička Felicie sa ľahko zranila, vodič dodávky neutrpel žiadne zranenie. Škoda bola predbežne vyčíslená na 2000 eur. Škoda Felicia po tom, ako vodička vystúpila, zhorela do tla. Alkohol u vodičov policajti nezistili. Dopravu počas dokumentovania dopravnej nehody riadili policajti,“ doplnila Antalová.

Včela v automobile bola príčinou dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok 13. augusta 2019 na ceste za Starou Turou smerom do Myjavy. Do automobilu vletela včela, vodička strhla riadenie a čelne sa zrazila s oproti idúcim automobilom.
Foto: TASR – KR PZ Trenčín