Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tipsport Liga

Hokejisti Michaloviec zvíťazili na ľade Spišskej Novej Vsi 4:2

Na archívnej snímke hlavný tréner HK Dukla Ingema Michalovce Peter Kudelka. Foto: TASR - Ján Krošlák

Wilkins otvoril skóre už po 38 sekundách, keď sa presadil aj v druhom zápase za Michalovce.

Spišská Nová Ves 4. februára (TASR) - Hokejisti Michaloviec zvíťazili v 42. kole Tipos extraligy na ľade Spišskej Novej Vsi 4:2. Hostia potvrdili tretie miesto v tabuľke a priblížili sa práve ku "Spišiakom" na druhej priečke len na rozdiel bodu. Michalovčania dosiahli štvrtý triumf v rade, domáci prehrali šiesty duel za sebou.

Wilkins otvoril skóre už po 38 sekundách, keď sa presadil aj v druhom zápase za Michalovce. Domáci vyrovnali ešte v prvej časti vďaka Burgessovi. V polovici stretnutia viedli opäť hostia vďaka Santosovi. Krídelník prvej formácie o necelé štyri minúty zvýšil už na 3:1. V závere druhej tretiny však Nellis prekonal Glosára a vrátil Spišskú späť do hry. Wilkins v 45. minúte zaznamenal druhý gól v zápase, keď využil početnú výhodu.



Tipos extraliga – 42. kolo:

HK Spišská Nová Ves – HK Dukla Ingema Michalovce 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

Góly: 18. Burgess (Myklucha), 40. Nellis (Burgess, Archambault) – 1. Wilkins (Heard, Valach), 31. Santos (Daugaviš, Bodák), 35. Santos (Newton, Valach), 45. Wilkins (Newton, Bodák). Rozhodovali: Crman, Krajčík – Durmis, Gegáň, vylúčení: 6:5 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, 2335 divákov.

Spišská Nová Ves: Surák – Merežko, Ališauskas, Valach, Žiak, Björkung, Romaňák – Burgess, Nellis, Archambault – Rapáč, Kerbashian, Bakoš – Majdan, Myklucha, Džugan – Vandas, Bortňák, Hamráček

Michalovce: Glosár – Bodák, Bindulis, Drgoň, Suja, Michalčin, Macejko – Daugavinš, Newton, Santos – Valach, Heard, Wilkins – Paločko, Solenský, Puliš – Vašaš, Buc, Kabáč