Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

FL: V programe troch kôl Fortuna ligy prišlo k zmenám

Na snímke hráči ŠK Slovan Bratislava. Foto: TASR

Stretnutie dvoch momentálne vedúcich mužstiev súťaže odvysiela v priamom prenose RTVS. V nedeľu sa bude hrať ešte jeden zápas 6. kola FC Nitra – DAC Dunajská Streda.

Bratislava 16. augusta (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava odohrajú už o týždeň, vo štvrtok 22. augusta o 21.00 h, na Tehelnom poli úvodný zápas play off Európskej ligy UEFA 2019/2020 proti PAOK Solún. Z tohto dôvodu nastúpi úradujúci majster Slovenska na duel 6. kola Fortuna ligy s MŠK Žilina o deň neskôr v porovnaní s pôvodným harmonogramom – v nedeľu 25. augusta o 17.30 h.

Stretnutie dvoch momentálne vedúcich mužstiev súťaže odvysiela v priamom prenose RTVS. V nedeľu sa bude hrať ešte jeden zápas 6. kola FC Nitra – DAC Dunajská Streda, ktorého začiatok sa posunie z tradičných 18.00 h na 19.15 h. "K tejto zmene sme pristúpili po dohode s vysielateľom Orange Sport, ktorý tak chce vyjsť v ústrety fanúšikom pred televíznymi obrazovkami a umožniť im sledovať obe zaujímavé stretnutia Fortuna ligy," informoval výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.

Dva posuny nastali aj v septembrovom programe Fortuna ligy. Zápas 9. kola Spartak Trnava – FK Senica sa bude hrať už v stredu 18. septembra o 18.00 h, duel 10. kola ViOn Zlaté Moravce – Spartak Trnava má nový termín v nedeľu 29. septembra o 18.00 h. "V prvom prípade je dôvodom zmeny kolízia s koncertom, ktorý sa na trnavskom Štadióne Antona Malatinského uskutoční v sobotu 21. septembra. V druhom o posun požiadali mesto Zlaté Moravce a krajské riaditeľstvo polície v Nitre pre konanie jarmoku v meste. Zainteresované kluby s týmito úpravami termínov súhlasili a v hlasovaní ich potvrdili aj zástupcovia ostatných klubov v Prezídiu ÚLK," doplnil Mertinyák.