Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

TIPSPORT LIGA: HK Poprad angažoval amerického útočníka Jacobsa

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Jacobsa draftoval v roku 2011 klub Buffalo Sabres vo 4. kole zo 107. miesta. Do NHL sa však nepresadil a doterajšiu kariéru strávil v nižších zámorských súťažiach, predovšetkým v ECHL.

Poprad 29. novembra (TASR) - Tipsportligový hokejový klub HK Poprad angažoval 26-ročného amerického útočníka Colina Jacobsa. Nová akvizícia "kamzíkov" absolvuje debut v najvyššej slovenskej súťaži pravdepodobne v nedeľnom zápase 27. kola proti Liptovskému Mikulášu. Klub informoval o novej posile na oficiálnej stránke.

Jacobsa draftoval v roku 2011 klub Buffalo Sabres vo 4. kole zo 107. miesta. Do NHL sa však nepresadil a doterajšiu kariéru strávil v nižších zámorských súťažiach, predovšetkým v ECHL. Ročník 2019/2020 začal v drese Utahu Grizzlies, v 5 zápasoch strelil 1 gól.

„S Colinom sme sa dohodli na jednomesačnom skúšobnom kontrakte, počas ktorého má možnosť presvedčiť nás o svojom zotrvaní. Veríme, že bude posilou a keďže máme v tíme už 8 legionárov, iba čas ukáže, či sa s niekým z nich budeme musieť rozlúčiť,“ uviedol riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.