Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Slovan prezimuje na čele tabuľky s náskokom 10 bodov

Na snímke v popredí vpravo Vernon De Marco (Slovan) a vľavo Eric Davis (DAC) v zápase 18. kola Fortuna ligy vo futbale ŠK Slovan Bratislava - FC DAC 1904 Dunajská Streda 7. decembra 2019 v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Fortuna liga mala na programe zápasy 18. kola.

Michalovce 7. decembra (TASR) - Futbalisti Zemplína Michalovce zvíťazili v sobotu v 18. kole Fortuna ligy na domácej pôde nad Spartakom Trnava 2:0.

MFK Zemplín Michalovce - Spartak Trnava 2:0 (1:0)

Góly: 29. Martinéz, 82. Hovhannisyan. Rozhodovali: Marhefka - Kováč, Jánošík, ŽK: Martínez, Hovhannisyan, Vojtko – Tavares, Turňa, Dangubič, 1048 divákov.

Michalovce: Kira – Vojtko, Soler, Carrillo, Kolesár – Grič – Žofčák (68. Kolesár), Savvidis, Martínez García (88. Popovits), Danko – Sidibé (48. Hovhannisyan)

Trnava: Rusov – Diogo, Mitrea, Mesík, Turňa – Gamboš (83. Alves) – Tavares (75. Dangubič), Halilovič, Grendel, Oršula (56. Kelemen) – Sobczyk


S chladným počasím sa v prvom polčase lepšie vysporiadali Michalovčania. V 7. minúte sa rútil na bránu hostí Sidibé, jeho strela išla tesne vedľa. V 21. minúte poslal Žofčák ceter do pokutového územia, lopta sa dostala k Savvidisovi, Rusov zneškodnil pokus gréckeho stredopoliara. Michalovčania sa dočkali gólu po uplynutí polhodiny hry, keď Rusov iba vyrazil center k Martínezovi a ten lobom otvoril skóre. Hostia pohrozili len strelou kapitána Grendela, ktorá o centimetre minula bránu.

V druhom polčase prebrali iniciatívu hostia, ktorých ale domáci do šancí nepustili. Prvú strelu na bránu mali až po hodine hry, Tavaresov projektil Kira s prehľadom chytil. Postupom času Michalovčania podnikali kontry, Soler a Hovhannisyan ešte neskórovali, ale v 82. minúte arménsky útočník trafil presne a defitívne tak zlomil zápas na michalovskú stranu.

Hlasy po zápase

Jozef Majoroš, tréner Michaloviec: "Ja si myslím, že víťazstvo nám patrí. Chcem pochváliť chlapcov za predvedený výkon. Mali sme viac šancí, súpera sme pustili len do jednej."

Ricardo Cheu, tréner Trnavy: "Hralo sa na veľmi ťažkom teréne, ktorý môjmu tímu nevyhovoval, pretože hráme viac kombinačne. Súper mal viac šancí, vyhral zaslúžene."


Futbalisti Nitry remizovali doma s Trenčínom 1:1 v sobotňajšom zápase Fortuna ligy.

FC Nitra – AS Trenčín 1:1 (0:0)

Góly: 73. Ristovski – 76. Depetris, ŽK: Fabiš, Faško - Roguljič, Križan. Rozhodovali: Očenáš - Roszbeck, Jekkel, 786 divákov.

Nitra:
Šípoš – Podhorin, Farkaš, Magda – Šimončič (51. Gatarič), Faško – Fabiš, Bílovský, Chobot – Ristovski, Ševčík (82. Mikuš).

Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Križan, Skovajsa – Roguljić (63. Čatakovič), Koolwijk, Zubairu (82. El Mahdioui) – Van Kessel, Letenay (69. Depetris), Bukari

Prvú vážnejšiu šancu videli diváci pod Zoborom už v 7. minúte, keď hosťujúci Koolwijk nebezpečne bez prípravy pálil z vnútra šestnástky, no domáci gólman bol dobre postavený a jeho strelu zneškodnil. O 5 minút neskôr zahral po štandardke Faška v šestnástke rukou Roguljič a Nitra mala následne výhodu pokutového kopu. Ristovski však penaltu nepremenil. Jeho strelu k ľavej žrdi dokázal brankár Trenčína bravúrne vyraziť. Trenčín pohrozil opäť v 23. minúte. Hlavička Letenayu z hranice malého vápna však smerovala len do brvna. Po polhodine hry pálil z dobrej pozície Skovajsa, no jeho koncovka smerovala vysoko nad bránu Nitry. O 10 minút neskôr to skúšal aj Bukari, avšak aj jeho strela si cestu medzi tri domáce žrde nenašla. Keďže ani jeden z tímov sa nedokázal v prvom polčase gólovo presadiť, futbalisti odchádzali na prestávku za bezgólového stavu.

Hostia aj v druhom polčase mali viac z hry, no v koncovke sa až neuveriteľne trápili. Nitrania umne vyčkávali na svoju šancu a tá prišla v 73. minúte. Striedajúci Gatarič vymyslel na ľavej strane krásnu akciu, po ktorej poslal loptu „do ohňa. Na hranici malého vápna zaváhal Kleščík, následne sa k lopte dostal Milan Ristovski a útočník Nitry osvečil svoju povesť kanoniera – 1:0. Radosť domácich z vedúceho gólu ale netrvala dlho. Už o tri minúty neskôr bolo vyrovnané. Po rohovom kope Van Kessela sa pri hlavičkovom zakončení nepomýlil striedajúci Depetris a bolo 1:1.

Posledný zápas dlhoročného kapitána Trenčína Petra Kleščíka, ktorý sa po 16 rokoch lúčil s bieločerveným dresom mal napokon remízovú príchuť a nič na tom nezmenila ani akcia domácich v nadstavenom čase, keď po Chobotovom prudkom centri z ľavej strany chýbali Ristovskému i Gataričovi len centrimetre, aby zasadili súperovi "mat". Súboj pod Zoborom sa tak skončil remízou 1:1.

Hlasy po zápase

Gergely Geri, tréner Nitry: "My sme trochu sklamaní. Mali sme zápasový plán, ktorý nám celkom vychádzal. Prvý polčas sme mali jedenástku a predtým aj ďalšiu obrovskú šancu. Boli tam možnosti, aby sme dali ten prvý gól. Stále sme hrali tú svoju hru. Chlapci mali výborný prístup a hrali disciplinovane. Čakali sme na svoju šancu a v druhom polčase sa Ristovski presadil, čo sme radi. Bohužiaľ, potom sme neustrážili po centrovanej lopte Depetrisa a za to sme pykali. V závere nám už odchádzali sily. Nemali sme možnosť prestriedať do kvality. Naše možnosti sú obmedzené. Veľmi sme chceli vyhrať a myslím si, že sme to mali v rukách, aby sa nám to podarilo. Škoda, futbal je raz taký."

Norbert Hrnčár, tréner Trenčína: "Očakávali sme, že budeme útočiť do plných a domáci sa budú spoliehať na rýchle protiútoky. Celý zápas to tak aj prebiehalo. Bolo to o tom, kto dá prvý gól. Podarilo sa to Nitre, no my sme dobre zareagovali a rýchlo vyrovnali. Ak by sme dali v závere na 2:1, tak by sme sa asi viac tešili. Zápas nebol jednoduchý. Chceli sme takú víťaznú rozlúčku pre Kleščíka a bolo vidieť, že chalani chcú vyhrať, ale bohužiaľ nám to nevyšlo."

V sobotňajšom zápase 18. kola Fortuna ligy sa súboj domáceho Ružomberka so Zlatými moravcami skončil bez gólov.

MFK Ružomberok – FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 0:0

ŽK: Kojnok, Twardzik, Qose - A. Toth. Kovaľ, Pindroch. Rozhodovali: Gemzický - Štrbo, Bednár, 626 divákov.

Ružomberok: Krajčírik – Čurma, J. Maslo, Twardzik – Kojnok, Takáč (70. Mir. Almaský), Zsigmund, Qose, Mojžiš – T. Bobček, Regáli (82. Novotný)

Zlaté Moravce: Pindroch – M. Tóth (46. Grozdanowski), Asanovič, Pintér – Bršeň, A. Sloboda, Maranhao (46. Orávik), Chren – Ďubek – Kovaľ (81. Silvio), Jarovič


Prvý polčas bol diétny na futbalovú šťavu. Niesol sa v znamení domácej aktivity, ale na bránu ViOn–u neletel ani vážnejší strelecký pozdrav. V 16. minúte po centri Qoseho do rúk Pindrocha hlavičkoval zblízka Kojnok. V 20. minúte sa zrodila prvá tutovka zápasu, T. Bobček sa sám ocitol pred Pindrochom, ale ľavačkou minul ľavý dolný kút brány ViOn–u. V 28. minúte zdiaľky sa Krajčírika medzi ružomberskými žrďami pokúsil prekvapiť Ďubek, ale pálil mimo. V 38. minúte si Qose sklepol loptu, šikovne aj vystrelil, ale takisto minul cieľ.

Druhý polčas sa niesol v rovnakom duchu, ale bol bohatší na vzruch pred bránami. V 54. minúte sa za hlavu chytal Takáč, po ideálnej prihrávke T. Bobčeka sa dostal do stopercentnej šance, lenže z dvoch krokov prekopol bránu. V 72. minúte do „veľkého vápna“ Zlatých Moraviec vnikol Mojžiš a Pindroch jeho krížny štipľavý pokus vytesnil. V 77. minúte mohlo z ničoho nič udrieť na druhej strane, voľný Jarovič však hlavou namieril iba do priestoru, kde stál Krajčírik. O dve minúty na to vnútri šestnástka hostí ľahkovážne gólovú parketu odmietol Regáli. Ružomberčania sa do konca snažili o trojbodový skalp, ale defenzíva ViOn–u odolala.

Hlasy po zápase

Ján Haspra, tréner Ružomberka: "My sme sa snažili ostatným susedom v tabuľke odskočiť, aby jar bola ľahšia, než bude. Počas celého zápasu sme mali prevahu, boli sme lepším mužstvom, vytvorili sme si štyri veľké gólové príležitosti, ktoré sme nepremenili. Nemôžeme sa ale na nič sťažovať, sami sme si zavinili, že tri body nezostali doma. Napriek tomu musím chlapcov pochváliť a poďakovať im za predvedený výkon, išli na 120 percent svojich možností. A že sme v tých šanciach, hlavne v domácich zápasoch takí neúspešní, je to asi daň za našu neskúsenosť, ale nemôžeme sa stále na ňu vyhovárať.“

Karol Praženica, tréner ViOn-u: „Tento zápas bol veľmi dôležitý z hľadiska vývoja v tabuľke, pred záverečnými štyrmi kolami základnej časti. S výsledkom sme spokojní, domáci v prípade víťazstva by nám boli odskočili na päť bodov a už bolo by náročné ich naháňať. Tomu bola aj podriadená naša taktika. Vedeli sme, že Ružomberok posledné dva zápasy hral proti mužstvám, ktoré hrali s tromi stopérmi a ťažšie sa presadzoval ako proti súperom, ktoré nastúpil i s klasickým rozostavením v obrane. Preto sme to aj my vzadu vystužili a do nejakých veľkých šancí sme ich nepustili. Dvakrát prestrelili bránu a boli tam aj príležitosti po štandartných situáciách. Myslím si, že bod sme si zaslúžili a sme s nim spokojní."

Futbalisti FK Pohronie zvíťazili vo Fortuna lige prvýkrát v tejto sezóne na domácej pôde, keď v sobotu v 18. kole zdolali Sereď 2:1.

FK Pohronie – ŠKF iClinic Sereď 2:1 (1:0)

Góly: 25. Mészáros, 88. Badolo – 80. Špehar. Rozhodovali: Glova – Vorel, Borsányi, ŽK: Djiby Ba, Morong, Mečiar (všetci Sereď), 701 divákov.

Pohronie: Jenčo – Dzurík, M. K. Bartoš, Jacko, Župa – Blahút (87. D. Hrnčár), Sedláček, Pellegrini, Mazan – Klec (59. Badolo), Mészáros (77. Zachara)

Sereď: Iliev – Lukáčik (72. Mečiar), Djibi Ba, Hučko, T. Dabó – Rorič, Metalsi – Nascimento (65. Louka), Špehar, Iván – Morong

V Žiari nad Hronom sa hralo na ťažkom a klzkom teréne, ktorý bol miestami pokrytý snehom. Hostia zachytili úvod. Hneď v prvej minúte sa odrazená lopta dostala k Morongovi, z ľavej strany išiel sám na brankára Jenča, ten však dobre vybehol i zasiahol. Následne prevzali aktivitu domáci. Do šance sa dostal Mazan, ale jeho koncovku do protipohybu gólmana vystihol dobrým blokom obranca Lukáčik. Gólový moment prišiel v 25. minúte. Po centri Mazana sa dobre zorientoval v pokutovom území Mészáros a z otočky pokoril Ilieva – 1:0. Sereď mohla vyrovnať v 40. minúte po dlhom centri Nascimenta. Na zadnej žrdi totiž číhal Iván, no z voleja poslal loptu tesne nad brvno.

V druhom polčase pridali hostia na dôraze, začali byť aktívnejší. Po rohovom kope Ivána sa ocitol v dobrej príležitosti Djiby Ba, ale zblízka pred Jenčom neuspel. Následne mal možnosť v šestnástke Iván, pálil však do brvna. Potom sa do úniku dostal Morong, no gólman Pohronia skorým vybehnutím šancu súpera skvele zmaril. Domáci futbalisti zobrali tieto výstrahy vážne, vyrovnali hru a mohli pridať aj druhý gól. Po centri Mazana z priameho kopu hlavičkoval v päťke Mészáros, ale Iliev dobre zareagoval a loptu chytil. Na opačnej strane putoval dlhý center na hlavu striedajúceho Louku, ktorý mieril vedľa žrde. Tešil sa napokon v osemdesiatej minúte Špehar. Ten dobre zareagoval na rohový kop Ivána na bližšej žrdi a šikovnou pätičkou zariadil remízový stav 1:1. Ten však vydržal iba osem minút, pretože Pohroniu vyšla akcia po pravej strane, odkiaľ poslal Mazan presnú prihrávku na voľného Badola a ten sa v tutovke zo šiestich metrov nemýlil. Zariadil tak pre svoj tím plný bodová zisk, vôbec prvý na domácej pôde v tejto sezóne.

Hlasy po zápase:


Mikuláš Radványi, tréner Pohronia: „Na ťažkom teréne sme odohrali proti kvalitnému súperovi kvalitný zápas. Terén nebol ideálny, ale oba tímy mali rovnaké podmienky. Hostia mali viac šancí, ale ja som mal pocit, že moji hráči chceli dnes viac vyhrať než súper. Ukázali srdce, charakter a to si myslím, že aj rozhodlo o výsledku. Výborne nám zachytal brankár Jenčo. Z minimum šancí sme vyťažili maximum, dali sme dva pekné góly. Z posledných troch zápasov sme dva vyhrali a jeden remizovali, takže je mi aj ľúto, že už končí jesenná časť.“

Slavče Vojneski, tréner Serede: „Dnes sme si viac zaslúžili vyhrať než Pohronie, mali sme viac šancí. Minimálne sme mali z tohto zápasu získať aspoň bod. Už ráno pred zápasom som oznámil vedeniu klubu, že končím na poste trénera a po tejto prehre som to oznámil aj hráčom. Chcel som odísť s tým, že mužstvo bude mať po jeseni 21 bodov, ale to sa nepodarilo, aj kvôli problémom v klube, pretože sme nemali kde trénovať, nemali sme si čo obliecť na tréning. V takýchto podmienkach sa nedá pracovať. Všetci hráči, ktorí dnes nastúpili na zápas, ako aj tí, čo boli na lavičke, sú pre mňa hrdinovia. Vydali zo seba maximum."

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v sobotu vo svojom záverečnom jesennom zápase Fortuna ligy 2019/2020 nad DAC Dunajská Streda 2:0 na Tehelnom poli a prezimujú na čele tabuľky s desaťbodovým náskokom.
Záverečný duel posledného jesenného 18. kola dohrajú v nedeľu zápasom Senice so Žilinou.


ŠK Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda 2:0 (1:0)

Góly: 34. Rabiu, 53. Šporar, Rozhodovali: Chmura – Hancko, Hrčka, ŽK: Abena - Blackman, K. Vida, 8593 divákov.

Slovan: Šulla - Pauschek, Abena, Božikov, De Marco - De Kamps, Holman (85. Ratao), Rabiu (79. Ljubičič) - Daniel, Šporar, Moha (74. Dražič)

DAC: Jedlička - Blackman, Oravec, Beskorovajnyj, Davis - M. Vida, Ronan - K. Vida, Fábry, Divkovič - Boateng


Šláger kola sa hral od úvodu medzi šestnástkami, v chladnom počasí zahriala divákov až akcia v 11. minúte. Pauschek po priamočiarej kombinácii centroval do šestnástky, ale loptu obrana hostí upratala do bezpečia. V 16. minúte prišla prvá výstraha pre obranu Slovana, keď Abena fauloval v šestnástke Boatenga, ale Šulla strelu Davisa z pokutového kopu bravúrne vytlačil na žrď. V 25. minúte Slovan odpovedal po akcii Šporara s Holmanom, ale k zakončeniu sa stredopoliar domácich napokon nedostal. Potom sa opäť dostali k slovu hráči DAC, Blackman v dobre pozícii tesne minul bránu. Zaujímavú možnosť mal potom po strele z priameho kopu Holman, po ktorom zazvonila žrď brány Jedličku, už onedlho však išli "belasí" do vedenia. Akciu potiahol Moha, ktorý v pokutovom území načasoval prihrávku na Rabiua a stredopoliar Slovana otvoril skóre. Dianie v prvom polčase uzavrela hlavička Šporara do žrde po centri De Marca.

Druhé dejstvo začal Slovan lepšie a v 53. minúte videli diváci ďalší gól. Holman po rýchlom protiútoku vysunul Šporara a kanonier domácich si vychutnal Jedličku - 2:0. Onedlho mohlo byť už 3:0, ale Danielov prudký center v šestnástke Jedlička chytil. Šancu mal potom aj Šporar, DAC odpovedal nepresnou strelou Vidu spoza šestnástky. O triumfe zverencom Jána Kozáka ml. nebolo pochýb, Slovan až do konca stretnutia kontroloval jeho priebeh, hráčov Dunajskej Stredy k ničomu nepustil. Naopak, v závere mohol ešte po šanciach Rataa potrestať hostí tretím gólom.

Hlasy po zápase:


Peter Hyballa, tréner Dunajskej Stredy: "Gratulujem Slovanu k víťazstvu, má naozaj veľmi kvalitný tím. Ja som však hrdý na svojich hráčov. Boli sme v úvode lepším tímom. Nás trápia zranenia, museli sme siahnuť po mladých hráčoch. Slovan nás potrestal v tom, čom je dobrý, teda po rýchlych protiútokoch. Snažili sme v druhom polčase vyrovnať, ale Slovan má naozaj skvelé protiútoky. Ale myslím si, že pri ich druhom góle bol faul na nášho hráča."



Ján Kozák ml, tréner Slovana: "My sa tešíme z víťazstva, to je pre nás najdôležitejšie. Mali sme náročný program, máme desaťbodový náskok, takže som spokojný. Hráči si zaslúžia obrovskú pochvalu. Čakal by som však viac rešpektu od trénera hostí, ktorý kŕmi médiá výhovorkami ako havária autobusu, potom hráči, rozhodcovia. Urobte si závery sami."



Na posledné tohtoročné stretnutie nastúpili Seničania proti favorizovanej Žiline. V prvom polčase sa hral aktívny futbal s viacerými šancami, najmä Seničania boli aktívnejší.

Už v 3. minúte Addo nastrelil bočnú sieť, na druhej strane strieľal spoza 16-ky Ďuriš vedľa. Otvoriť skóre mohol v 14. minúte senický kapitán Dias, keď hlavičkoval po priamom kope Baumgartnera, brankár Holec loptu vyrazil. O malú chvíľu zahrali Seničania signál z rohového kopu a lopta po Baumgartnerovej strele letela tesne vedľa. V 24. minúte prišla ďalšia šanca Seničanov, opäť Baumgartner poslal výbornú prihrávku za obranu, kde bol Akinyoola, no jeho zakončenie bolo zbrklé. Senická aktivita bola odmenená gólom v 32. minúte, opäť Baumgartner prihral mladučkému Oseiovi a ten strelou z 20 metrov, aj za pomoci ľavej žrde, otvoril svoj strelecký účet v senickom drese. O minútu pálil Akinyoola do rúk Holeca. Žilinčania potom pridali. Nepresnú strelu Kiwioru Vorel vyrazil, no v 38. minúte, po zbytočnom rohu zo strany Senice, sa dostal k lopte na 16-ke Ďuriš a tvrdou strelou prestrelil hráčov aj brankára. Tesne pred odchodom do kabín mohli streliť domáci ešte gól, keď sa Yenne uvoľnil v 16-ke, no slabo zakončil.

Aj v druhom polčase pokračoval zaujímavý zápas. V 57. minúte skúšal pozornosť hosťujúceho brankára Didiba. Na druhej strane sa ukázal najlepší domáci hráč Baumgartner, keď z 25 metrov nastrelil brvno. Obrovskú šancu na gól mali hostia v 69. minúte, kedy po rohovom kope zakončoval hlavou Králik a domáci obranca Addo loptu vykopol na bránkovej čiare. Remízový zápas, v ktorom by sa zaslúžene body mali deliť, rozhodla 89. minúta. Po výbornom prieniku Valla, ktorý loptu doviedol až do 16-ky domácich, prihral voľnému Káčerovi, ktorý prestrelil prízemnou strelou brankára Vorela. Smola Záhorákov vyvrcholila v nadstavenom čase, keď po centri Ramireza bol v gólovke Didiba, ale z 5 m mieril vedľa pravej žrde.


FK Senica - MŠK Žilina 1:2 (1:1)

Góly: 32. Osei - 38. Ďuriš, 89. Káčer. Rozhodovali: Kružliak – Benko, Weiss, ŽK: Yenne – Anang, Kiwior, Fazlagić, Sluka, 635 divákov

Senica:
Vorel – Addo, Dias, Didiba – de Assis, Klapan, Cvek, – Baumgartner (85. Ramirez), Yenne – Osei (90. Totka), Akinyoola

Žilina:
Holec – Anang (46. Kurminowski), Kaša, Králik, Kiwior – Fazlagić - Balaj (82. Vallo), Káčer, Bernát (63. Sluka), Demiri - Ďuriš


Hlasy po zápase


Michal Ščasný, tréner Senice: “Gratulujem trénerovi a Žiline k víťazstvu. Môžem povedať, že v posledných zápasoch som veľmi hrdý na hráčov za to, čo predvádzajú. Aj s vekovým priemerom, ktorý máme. Edmund Addo ma 19 rokov, rovnako tak aj Tenton Yenne a obidvaja utočníci. Vekový priemer je okolo 21 rokov. Toto mužstvo má obrovský potenciál, ak ostane pokope. Hrali sme pekný futbal, hrá sa však na góly. Žilina skórovala dvakrát, my sme dali iba jeden.”




Jaroslav Kentoš, tréner Žiliny:
“V prvom rade musím povedať, že toto víťazstvo je pre nás veľmi dôležité. Pred stretnutím sme neboli v ideálnej situácii. Z tohto pohľadu si tri body veľmi vážim. V druhom rade musím pochváliť Senicu a Miša Ščasného za to, aký progres urobil s mužstvom za posledné obdobie. Senica vstúpila lepšie do zápasu, bola aktívnejšia. Inkasovali sme, pozitívne však je, že sa nám podarilo zareagovať na inkasovaný gól. V druhom polčase sme dali do hry druhého útočníka, zmenili sme rozostavenie, ten druhý polčas bol z našej strany lepší. Zápas bol vyrovnaný, asi by mu viac svedčila remíza.”




tabuľka Fortuna ligy po jesennej časti:



1. Slovan Bratislava 18 14 3 1 42:11 45

2. MŠK Žilina 18 10 5 3 29:14 35

3. DAC Dunajská Streda 18 11 2 5 29:22 35

4. MFK Ružomberok 18 6 7 5 22:23 25

5. Zemplín Michalovce 18 6 5 7 24:23 23

6. Spartak Trnava 18 7 2 9 22:23 23

7. FC ViOn Zlaté Moravce 18 5 8 5 18:20 23

8. AS Trenčín 18 5 6 7 29:29 21

9. FK Senica 18 5 4 9 22:30 19

10. ŠKF iClinic Sereď 18 4 6 8 17:26 18

11. FC Nitra 18 4 3 11 14:29 15

12. FK Pohronie 18 3 5 10 19:36 14