Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slováci nastúpia proti Chorvátsku s čiernymi páskami

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal počas tlačovej konferencie k nominácii na záverečné dva kvalifikačné zápasy EURO 2020 proti Chorvátsku a Azerbajdžanu v Bratislave 5. novembra 2019. Slováci sa najskôr 16. novembra predstavia v Rijeke, o tri dni neskôr nastúpia v Trnave proti Azerbajdžanu. Foto: TASR/Dano Veselský

Slovenský futbalový zväz vyjadruje úprimnú sústrasť všetkým pozostalým a príbuzným obetí tragickej dopravnej nehody na zlatomoravskej ceste neďaleko Malanty pri Nitre.

Bratislava 14. novembra (TASR) - Slovenskí futbaloví reprezentanti si uctia pamiatku obetí stredajšej tragickej nehody autobusu pri obci Malanta neďaleko Nitry. Sobotňajší zápas kvalifikácie EURO 2020 v Rijeke proti Chorvátsku (20.45) odohrajú s čiernymi páskami na rukávoch. Informoval o tom Slovenský futbalový zväz (SFZ) na svojej oficiálnej webstránke.

V súvislosti s tragédiou nastúpia s čiernymi páskami na rukávoch aj hráči reprezentačnej dvadsaťjednotky vo štvrtkovom prípravnom stretnutí v Senci s Bieloruskom. Zápas sa začne pietnou minútou ticha.

"Slovenský futbalový zväz vyjadruje úprimnú sústrasť všetkým pozostalým a príbuzným obetí tragickej dopravnej nehody na zlatomoravskej ceste neďaleko Malanty pri Nitre. Strata na životoch všetkých, no predovšetkým mladých ľudí je obrovská tragédia, ktorá sa nás hlboko dotkla," uviedol SFZ na svojom webe.