Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Koštrna sa upísal Dinamu Bukurešť

Na snímke v popredí Kristián Koštrna (DAC) a za ním Seidu Yahaya (Minsk) počas druhého predkola Európskej ligy DAC 1904 Dunajská Streda - Dinamo Minsk 26. augusta 2018 v Dunajskej Strede. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Koštrna je odchovanec trnavského futbalu, zo Spartaka zamieril v roku 2010 do anglického Wolverhamptonu Wanderers.

Bukurešť 28. januára (TASR) - Slovenský futbalista Kristián Koštrna bude vo svojej kariére pokračovať v najvyššej rumunskej súťaži. Dvadsaťosemročný obranca, ktorý naposledy obliekal dres Dunajskej Stredy, sa stal hráčom Dinama Bukurešť. O novej posile informovala v utorok oficiálna webstránka klubu.

Koštrna je odchovanec trnavského futbalu, zo Spartaka zamieril v roku 2010 do anglického Wolverhamptonu Wanderers. V roku 2017 sa vrátil na Slovensko a obliekol si dres Dunajskej Stredy. Za DAC odohral dokopy 60 ligových zápasov a strelil dva góly.

Jeho ďalším pôsobiskom bude Dinamo Bukurešť, kde sa stretne v jednej kabíne aj s krajanom Lukášom Skovajsom. Dinamo je momentálne s 28 bodmi na 9. priečke 14-člennej ligovej tabuľky a bojuje o účasť v skupine o titul v nadstavbovej časti.