Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Guardiolov návrat na lavičku Bayernu je nereálny

Na snímke tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola drží trofej počas osláv zisku majstrovského titulu po zápase 34. kola nemeckej bundesligy FC Bayern Mníchov - 1. FSV Mainz 05, 23. mája 2015 v Mníchove. Foto: TASR/AP

Po prepustení Chorváta Nika Kovača sa v bavorskom klube veľa hovorí o jeho nástupcovi.

Mníchov 18. novembra (TASR) - Návrat trénera Pepa Guardiolu na lavičku futbalového Bayernu Mníchov je podľa slov jeho poradcu nereálny. Josep Maria Orobitg tvrdí, že španielsky tréner je v Manchestri City šťastný a nemá záujem zmeniť pôsobisko.

"Minulú stredu som s Pepom hovoril a všetko je po starom. Zdôraznil, že v Manchestri City sa cíti dobre, páči sa mu aj mesto. Má v klube platnú zmluvu do 30. júna 2021, ktorú mieni dodržať," citovala agentúra SID slová Guardiolovho poradcu, ktoré odzneli v rozhovore pre SPOX a Goal.

Po prepustení Chorváta Nika Kovača sa v bavorskom klube veľa hovorí o jeho nástupcovi. Minimálne do konca jesennej časti Bundesligy povedie úradujúceho nemeckého majstra Hansi Flick. Okrem Guardiolu sa ako o možných kandidátoch v kuloároch hovorilo o Erikovi ten Hagovi z Ajaxu Amsterdam či o Thomasovi Tuchelovi - lodivodovi Paríža St. Germain.