Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Redakcia Aktuality.sk víta obžalobu v prípade vraždy J. Kuciaka

Spomienka na zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú na Radničnom námestí v Pezinku 2. marca 2018, archívna snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Prokurátor ÚŠP podal na ŠTS v Pezinku obžalobu na obvinených Mariana K. a ďalšie tri osoby v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Bratislava 21. októbra (TASR) - Redakcia portálu Aktuality.sk víta akékoľvek pozitívne napredovanie vo vyšetrovaní vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Pre TASR to uviedol šéfredaktor Peter Bárdy.

"Podanie obžaloby je procesný krok, ktorý nás poteší vždy, ak je oprávnený a ak vyšetrovatelia a prokuratúra sú pripravení v tomto prípade pokračovať tak, aby boli všetci zodpovední za vykonanie, zorganizovanie a objednanie tejto vraždy postavení pred súd a spravodlivo potrestaní," povedal Bárdy.

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal v pondelok na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku obžalobu na obvinených Mariana K. a ďalšie tri osoby v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.