Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

OĽaNO: Znovu stojíme na križovatke, máme šancu vybrať si

Na archívnej snímke vpravo Igor Matovič a vľavo Veronika Remišová (OĽaNO). Foto: TASR Martin Baumann

Či to bude štát, kde právo a spravodlivosť bude platiť pre každého rovnako, odkázali Obyčajní.

Bratislava 17. novembra (TASR) - Slovensko opäť stojí na križovatke a spoločnosť má znovu šancu vybrať si, aký bude náš zajtrajšok, aký bude charakter Slovenska a jeho budúcnosť. Pri príležitosti Novembra 89 to uviedli predstavitelia hnutia OĽaNO.

"Či to bude štát, kde právo a spravodlivosť bude platiť pre každého rovnako. Štát, kde talent, energia a húževnatosť budú odmenené a za poctivú prácu dostanú ľudia riadne zaplatené. Krajina, kde dane budú ľudia platiť s hrdosťou, pretože budú rozumnou investíciou do budúcnosti našich detí. Krajinou, kde politici budú s pokorou spravovať Slovensko, ktoré im ľudia zverili," odkázali Obyčajní.

Podľa nich všetci vieme, akým prekážkam čelíme. "Čo nám však dnes chýba, je politika zdravého rozumu, bez malicherností a vzájomných hádok. Ťažké rozhodnutia, ktoré zoberú Slovensko oligarchom a vrátia ho naspäť ľuďom. A nadovšetko potrebujeme odvážnych ľudí, ktorí povedú krajinu aj v ťažkých časoch," tvrdia v stanovisku

Predstavitelia OĽaNO sa domnievajú, že naša nádej na lepšie Slovensko je dnes väčšia ako prekážky, ktoré nám stoja v ceste. "Máme vlastný štát, máme slobodu a svoj osud držíme v rukách. A máme nádej, že Slovensko bude krajinou, o akej sme snívali 17. novembra," dodali.