Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Slovensko

Podpredsedami SaS sú Kolíková, Bittó Cigániková, Viskupič a Droba

Na snímke zľava predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling, podpredseda strany SaS Marián Viskupič, podpredsedkyňa strany SaS Jana Bittó Cigániková, podpredseda strany SaS Juraj Droba, podpredsedkyňa strany SaS Mária Kolíková počas tlačovej konferencie strany k predstaveniu nových podpredsedov vo štvrtok 11. apríla 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Gröhling avizoval, že SaS bude naďalej poctivou pravicovou stranou, ktorá bude zdravou zárukou rozvoja. Deklaroval, že bude o voličov bojovať slušne a s demokratickými princípmi.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 11. apríla (TASR) - Novými podpredsedami SaS sú Mária Kolíková, Jana Bittó Cigániková, Marián Viskupič a Juraj Droba. Predstavil ich predseda strany Branislav Gröhling na štvrtkovej tlačovej besede.

Gröhling avizoval, že SaS bude naďalej poctivou pravicovou stranou, ktorá bude zdravou zárukou rozvoja. Deklaroval, že bude o voličov bojovať slušne a s demokratickými princípmi. "Sme pripravení byť kritickou opozíciou, ktorá bude poukazovať na prešľapy a zlé kroky vlády, ako aj budúceho prezidenta SR," uviedol.

Kolíková poukázala na to, že bude bojovať za opätovné zriadenie Úradu špeciálnej prokuratúry, keďže boj proti korupcii považujú za kľúčový pre očistu spoločnosti. Bittó Cigániková chce tlačiť na to, aby ľudia za svoje peniaze dostávali lepšiu zdravotnú starostlivosť. Viskupič hovoril o potrebe zníženia daní a odvodov či odbúravaní bariér v podnikaní a obmedzení byrokracie. Droba potvrdil, že absolútnou prioritou ich zahraničnej politiky bude podpora členstva v EÚ a NATO.