Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Zlaté Moravce organizujú zbierku pre ľudí v núdzi

Vianočné stretnutie pre ľudí bez domova v Charitnom dome sv. Alžbety v Košiciach 20. decembra 2018. Na snímke podávanie kapustnice bezdomovcom. Foto: TASR – František Iván

Zbierka sa koná každý deň od 7.00 do 13.00 h. a potrvá do 13. decembra.

Zlaté Moravce 4. decembra (TASR) – Obyvatelia Zlatých Moraviec sa môžu zapojiť do verejnej zbierky Pomôžme si navzájom. Tí, ktorí chcú pomôcť ľuďom v núdzi, môžu priniesť svoj príspevok do Mestskej výdajne v budove Domu služieb.

Zbierka sa koná každý deň od 7.00 do 13.00 h. „Občania, ktorí majú záujem prispieť, môžu priniesť oblečenie, drogériu, potreby do domácnosti, potraviny a ovocie,“ uviedla koordinátorka aktivačnej činnosti na mestskom úrade Mária Ďurčeková.

Ako doplnila, zbierka potrvá do 13. decembra. Zároveň pripomenula, že občania môžu nominovať rodiny, prípadne jednotlivcov, ktorí by takúto pomoc potrebovali. „Okrem toho primátor mesta Dušan Husár spolu s poslankyňami Denisou Uhrinovou a Máriou Ďurčekovou pozývajú verejnosť 19. decembra do dvora Domu služieb na Primátorskú kapustnicu, ktorá bude vyvrcholením týždňa pomoci,“ dodala Ďurčeková.