Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

V okresoch na Zemplíne sa voľby začali načas a bez problémov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Branislav Račko

Ako uviedol zapisovateľ okresnej volebnej komisie v Humennom Ján Sental, vo všetkých obciach otvorili volebné miestnosti načas, zatiaľ sa nám žiadna obec neozvala s tým, že majú problém, doplnil.

Michalovce/Vranov nad Topľou/Humenné 23. marca (TASR) - V okresoch na Zemplíne otvorili v sobotu ráno všetky volebné miestnosti načas a nevyskytli sa žiadne komplikácie. Pre TASR to potvrdili jednotlivé okresné volebné komisie.

Ako uviedol zapisovateľ okresnej volebnej komisie v Humennom Ján Sental, vo všetkých obciach otvorili volebné miestnosti načas, "zatiaľ sa nám žiadna obec neozvala s tým, že majú problém," doplnil.

Bezproblémové otvorenie volebných miestností zaznamenali aj v okrese Vranov nad Topľou, čo potvrdila zapisovateľka okresnej komisie Dominika Baníková.

"Vo volebných miestnostiach nebol posunutý začiatok hlasovania, členovia komisií už vyšli aj na kontroly," uviedla zapisovateľka okresnej komisie v Michalovciach Slávka Mihalová.

Slováci si v sobotu volia prezidenta. V ére samostatného Slovenska ide v poradí o šieste priame voľby hlavy štátu. O prezidentský palác bojuje deväť kandidátov. Volebné miestnosti budú otvorené do 22.00 h.