Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

V Bratislave sa bude diskutovať o kvalite a spoločenskej zodpovednosti

Ilustračná snímka. Foto: TASR Branislav Račko

Panelové diskusie pod vedením predstaviteľov verejného i súkromného života poukážu na viaceré aktuálne témy a budú sa snažiť ponúknuť odpovede na otázky z viacerých oblastí.

Bratislava 20. novembra (TASR) – Aké úspešné boli slovenské súdy pri zavádzaní manažérstva kvality, prečo potrebujeme v meste včely alebo načo sú nám učitelia – aj toto sú témy 16. konferencie o kvalite a spoločenskej zodpovednosti. V Bratislave ju v stredu organizuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo (ÚNMS) SR ako koordinátor štátnej politiky kvality.

Panelové diskusie pod vedením predstaviteľov verejného i súkromného života poukážu na viaceré aktuálne témy a budú sa snažiť ponúknuť odpovede na otázky z viacerých oblastí. Hovoriť sa bude napríklad o spätnej väzbe ako dôležitej súčasti proaktívnej organizácie verejnej správy, o aplikovaní manažérskych metód pri riadení kvality slovenských vysokých škôl, o modernizácii samospráv či o tom, ako sa môže verejný a súkromný sektor v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti vzájomne obohacovať.

Úvod konferencie bude patriť odovzdávaniu titulov Efektívny používateľ modelu CAF. Konferencia je súčasťou národného projektu Zavádzanie a podpora manažérstva kvality v organizáciách verejnej správy. Projekt je podporený z Európskeho sociálneho fondu.