Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

TRAGICKÝ PÁD: Z vlaku vypadol mladý muž, zraneniam podľahol

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Barbora Michalíková

Ráno okolo 7.15 h sa viezol vo vagóne rýchlika, kde sa doposiaľ nezisteným spôsobom otvorili počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol.

Trnava 27. februára (TASR) - Polícia hľadá svedkov utorkovej tragédie na železničnej trati za Trnavou smerom na Bratislavu, pri ktorej zomrel 22-ročný muž. Ráno okolo 7.15 h sa viezol vo vagóne rýchlika, kde sa doposiaľ nezisteným spôsobom otvorili počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol. Zraneniam na mieste podľahol, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Polícia preveruje všetky okolnosti, ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin alebo úmyselným konaním osoby," uviedla. Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí situácie.

"Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne jej ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii, ale aj pozostalým. Ozvať sa možno na bezplatnom telefónnom čísle 158, priamo na oddelení železničnej polície Trnava na čísle 096 110 2095, prípadne napísať súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR - Trnavský kraj," dodala hovorkyňa.