Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Počas 10-dňového tréningu priblížia metódu Dragon Dreaming

Ilustračná snímka. Foto: TASR Štefan Puškáš

Súčasťou projektu je aj verejná prednáška, ktorá sa bude 24. júna o 17.00 h konať v Kultúrnom centre Eleuzína v Banskej Štiavnici.

Prenčov 2. júna (TASR) - Projekt Win-Win-Win games je desaťdňový tréning pre pracovníkov s mládežou v rámci programu Erasmus+, ktorý sa uskutoční 14. až 23. júna v obci Prenčov v okrese Banská Štiavnica. Celkom 35 účastníkov z desiatich krajín Európy sa bude zážitkovou formou vzdelávať, ako aplikovať metódu Dragon Dreaming vo svojej práci a praxi.

"Prvá časť je venovaná samotnej metóde a v druhej časti sa budeme zameriavať na riešenie blokád a problémov vyskytujúcich sa v reálnych projektoch. Máme tú česť, že projektom nás budú sprevádzať zakladateľ tejto metódy John Croft z Austrálie a skúsená lektorka Lizandra Barbutová z Brazílie," informoval o tom Martin Gavalier z občianskeho združenia Art kruh, ktoré je organizátorom projektu.

Súčasťou projektu je aj verejná prednáška, ktorá sa bude 24. júna o 17.00 h konať v Kultúrnom centre Eleuzína v Banskej Štiavnici.

Art kruh je občianske združenie, ktorého zámerom je podporovať harmonické súžitie s prírodou, zachovávanie a rozvoj tradičných hodnôt v súlade s kultúrnym dedičstvom a koloritom krajiny. Hlavnými aktivitami združenia sú vzdelávacie aktivity, permakultúra a tradičné staviteľstvo, kultúrne a spoločenské podujatia a tvorivé a remeselné dielne.