Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Doprava je spomalená, zdržanie je aj pre nehodu na Moste Lafranconi

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

S kolónami treba počítať aj pri ceste do hlavného mesta.

Bratislava 20. novembra (TASR) - Doprava v Bratislave je na mnohých miestach v stredu ráno spomalená a tvoria sa kolóny. Nehodu okrem toho hlásia na Moste Lafranconi smerom do Petržalky, kde sa zrazilo osobné a nákladné auto. Blokovaný je pravý jazdný pruh, tunel Sitina je v tomto smere priebežne uzatváraný. Vodiči hlásia zdržanie viac ako 30 minút. Informuje o tom Zelená vlna a Stella centrum.

S 25-minútovým zdržaním treba v hlavnom meste počítať na diaľnici D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most a na Hradskej ulici smerom do centra, s 20-minútovým pri ceste z Vrakune, na Račianskej ulici, na ulici Svornosti a na Popradskej ulici smerom do centra. Do 15 minút si vodiči postoja na Trnavskej ceste, Rožňavskej, Vajnorskej a Slovnaftskej v smere do centra, ale tiež zo Záhorskej Bystrice.

S kolónami treba počítať aj pri ceste do hlavného mesta. Dvadsať minút si postoja vodiči z Dunajskej Lužnej a Rovinky, 15 minút na diaľnici D2 za Stupavou, z Ivanky pri Dunaji a Bernolákova smerom do Bratislavy, desať minút z Čiernej vody a Vajnôr do Bratislavy.