Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Prešovský kraj

Pri čelnej zrážke dvoch áut v okrese Sabinov sa zranilo päť ľudí

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Jeden z účastníkov nehody z miesta odišiel, pátrali po ňom polícia aj dobrovoľní hasiči.

Šarišské Michaľany 5. mája (TASR) – Vážna dopravná nehoda sa stala v sobotu (5. 5.) večer v katastri obce Šarišské Michaľany v okrese Sabinov. "Pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel, pričom obe vozidlá skončili po náraze mimo vozovky. V čase nehody sa vo vozidlách nachádzalo päť účastníkov. Všetkých päť osôb utrpelo zranenia rôzneho rozsahu," informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

K nehode došlo pred 21.00 h, v jednom z áut sa nachádzali traja ľudia a v druhom dvaja. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí museli jednu zakliesnenú osobu z auta vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia. "Celkovo bolo päť zranených osôb, z toho dve zranené ťažko," uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove. Jeden z účastníkov nehody z miesta odišiel, pátrali po ňom polícia aj dobrovoľní hasiči.

Na mieste zasahovali profesionálni hasiči z Prešova a Sabinova a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce (DHZO) Šarišské Michaľany.