Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Prešovský kraj

Polícia vo Veľkých Slemenciach zadržala Slovákov a zaistila cigarety

V katastrálnom území obce Veľké Slemence, okres Michalovce, zadržali policajti Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance 3 občanov SR podozrivých z páchania cezhraničnej trestnej činnosti a zaistili 550 kartónov cigariet zn. JIN LING, ktoré boli uložené v drevenej kôlni jedného z rodinných domov v obci Foto: TASR - Policajti RHCP

Polícia zaistila 550 kartónov cigariet, ktoré boli uložené v drevenej kôlni jedného z rodinných domov v obci

Michalovce 11. mája (TASR) – Policajti Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) zadržali v katastri obce Veľké Slemence v okrese Michalovce troch slovenských občanov podozrivých z páchania cezhraničnej trestnej činnosti. Zároveň zaistili 550 kartónov cigariet, ktoré boli uložené v drevenej kôlni jedného z rodinných domov v obci. Informovala o tom v sobotu polícia na svojej facebookovej stránke.

"Finančný únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov bol vyčíslený na 16.154,16 eura. Prípad aj osoby v zmysle vecnej a miestnej príslušnosti na mieste prevzal vyšetrovateľ Kriminálneho úradu finančnej správy pre podozrenie zo spáchania trestného činu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označovanie tovaru," uvádza polícia.