Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Prešovský kraj

Pri dopravnej nehode v Tovarnom prišiel o život 70-ročný muž

Ilustračná snímka Foto: TASR/KR PZ

Počas jazdy na rovnej ceste za doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru a zišiel do priekopy.

Tovarné 19. júla (TASR) - Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v pondelok (18.7.) popoludní v obci Továrne v okrese Vranov nad Topľou, prišiel o život vodič osobného auta. TASR o tom dnes informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Vodič (70 rokov) z Vranova nad Topľou viedol osobné auto Škoda Fabia v smere od obce Štefanovce. "Počas jazdy na rovnej ceste za doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru a zišiel vľavo do priekopy," uviedol hovorca. Auto zostalo stáť na prístupovom mostíku k rodinnému domu. Vodič podľa jeho slov nebol pripútaný bezpečnostným pásom.

Po príchode rýchlej zdravotnej pomoci bol muž neúspešne resuscitovaný. "Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť a nariadil vykonanie pitvy na zistenie presnej príčiny smrti," dodal Džobanik.

Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2000 eur. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.