Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

ZRAZIL TROCH CHODCOV: Vodič mal v krvi 2,27 promile alkoholu

Troch chodcov stojacich pri ceste v obci Horné Lefantovce neďaleko Nitry zrazil opitý vodič. Policajti mu po nehode namerali v dychu 2,27 promile alkoholu. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Podľa polície sa 62-ročný vodič Peugeotu Partner pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu a neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam.

Horné Lefantovce 7. januára (TASR) – Troch chodcov stojacich pri ceste v obci Horné Lefantovce neďaleko Nitry zrazil opitý vodič. Policajti mu po nehode namerali v dychu 2,27 promile alkoholu.

Podľa polície sa 62-ročný vodič Peugeotu Partner pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu a neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Pri jazde autom zachytil dve ženy a jedného muža. Všetci traja boli ošetrení v nitrianskej nemocnici.

Ako o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre, vodičovi bola obmedzená osobná sloboda. Nitrianski dopravní policajti začali okolnosti tejto dopravnej nehody vyšetrovať ako prečiny ublíženia na zdraví a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.