Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Magazín

Spevák Matej Smutný vydáva skladbu Zázrak

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Ide o jeho vôbec prvý singel v rodnom jazyku.

Bratislava 22. januára (TASR) - Spevák Matej Smutný, ktorý sa v roku 2020 rozhodol vydať cestou brit-popu, vydáva skladbu Zázrak výlučne pre slovenské publikum. Ide o jeho vôbec prvý singel v rodnom jazyku. Matej má na konte niekoľko singlov, ktoré za posledné tri roky zožali úspech nielen na Slovensku a v Českej republike, ale aj v Nemecku, Taliansku, Španielsku či USA. Na jeseň roku 2023 absolvoval spolu so svojou kapelou The Psycho Lovers ich prvé, veľmi úspešné anglické turné. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Matejov najnovší hudobný počin Zázrak vznikal pod taktovkou známeho slovenského producenta Mateja Turcera. Na hudobnej časti sa okrem Mateja priamo podieľal aj hudobník Juraj Oravec a pri textovej zložke zohral dôležitú rolu básnik a textár Vlado Krausz, ktorý má na svojom konte desiatky slovenských hitov. Na nahrávke tiež počuť speváčky Lenku Ratulovskú, Vivien Čonkovú, Paulínu Číkovú a Adelu Gazdíkovú.

"Zázraky sa dejú dennodenne, my sme však až príliš nevšímaví. Niekedy sa stačí len zadívať do bežných každodenných maličkostí a prežiť ich trošku intenzívnejšie. Vtedy prídeme na to, že zázrakom je život samotný. Mne k pochopeniu tak jednoduchej veci muselo pomôcť narodenie môjho syna. Práve o ňom je skladba Zázrak," hovorí k novinke spevák.





Zázrak lyric video: