Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

POLITICI O DNEŠNOM DNI: Cez Facebook sa ku nám vznáša dar sv. Mikuláša

Na snímke Ivan Štefanec. Foto: TASR Jakub Kotian

Aj politici sú len ľudia a na Mikuláša zverejňujú na sociálnych sieťach svoje komentáre a priania.

Bratislava 6. decembra (Teraz.sk) - Hoci bolo dnešné ráno dôležité najmä pre deti, ktoré, ak boli dobré, našli v čižmičke na okne nádielku od Mikuláša, svoje mikulášske komentáre zverejnili na sociálnych sieťach aj viacerí politici.

Hovorkyňa jedného z ministerstiev zistila, že deti v snahe natočiť utajenú mikulášsku akciu na ňu v noci v izbe nastražili videokameru. Europoslanec Ivan Štefanec (KDH) zasa zverejnil na sociálne sieti básničku. "Cez Facebook sa ku Vám vznáša, dar svätého Mikuláša. Nevidieť ho síce, viem, ale dať ho takto chcem," píše politik v statuse s dôvetkom, ktorým želá všetkým pekný mikulášsky deň splnených prianí.



"Keďže náš 5-ročný Šimon sa už nevie dočkať Vianoc, dnešný večer sme s manželkou strávili prípravou stromčeka. Myslím, že ráno bude plné radosti nielen z Mikuláša ale aj zo stromčeka. Len či bude chcieť ísť do škôlky," konštatuje na FB Peter Pčolinský z hnutia Sme rodina.



Ministerstvo obrany zasa Mikuláša neobišlo pri propagácii relácie Plná poľná. "Zapojte sa s nami do súťaže s Plnou poľnou, v ktorej dnes výhercu čaká okrem tradičnej výhry aj mikulášsky darček," proklamuje na FB rezort obrany.