Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Dobrý festival oznámil prvé mená, vystúpia Gleb, Kali a Taomi

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

V poradí 14. ročník multižánrového Dobrého festivalu sa bude konať 14. - 16. júna na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove.

Bratislava/Prešov 23. januára (TASR) - Organizátori Dobrého festivalu v Prešove zverejnili prvé mená účinkujúcich, medzi ktorými sa objavili známe hviezdy slovenskej hudobnej scény Gleb, Kali a Taomi. TASR o tom informovala PR manažérka Kristína Polerecká.

Gleb ako výrazný rapový zjav slovenskej hudobnej scény prinesie na Dobrý festival svoj jedinečný hudobný štýl, kombinujúci drum and bass, glitch hop a grime. Taomi vystúpi v sprievode kapely a predstaví aktuálny koncept svojho posledného albumu Echinacea s hitmi ako Ty Tomáš a Sebavedomie. Príde aj známa dvojica slovenskej hip-hopovej scény Kali a Peter Pann, ktorí - ako obvykle - nenechajú nikoho z návštevníkov stáť na mieste. Kali a Peter Pann rozhýbu priaznivcov Dobrého festivalu v rytme známych hitov. Tešiť sa fanúšikovia môžu na rozmanitý repertoár songov vrátane tých, ktoré vytvoril spolu so skupinou IMT Smile.

V poradí 14. ročník multižánrového Dobrého festivalu sa bude konať 14. - 16. júna na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove. Hudobne farebný festival v centre Prešovského kraja pre návštevníkov pripraví, ako tradične, okrem dobrej hudby aj pestrú škálu umenia a zábavy.