Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Záletník Matthew McConaughey sa oženil

Americký herec Matthew McConaughey a brazílska modelka Camila Alvesová Foto: TASR

Americký herec uzavrel v texaskom Austine manželstvo so svojou snúbenicou, brazílskou modelkou Camilou Alvesovou.

New York 10. júna (TASR) - Americký herec Matthew McConaughey (42), ktorého populárny magazín People označil v minulosti za najsexi muža planéty, sa v sobotu oženil. Magazín People informoval, že v Austine v rodnom Texase uzavrel manželstvo so svojou snúbenicou, brazílskou modelkou Camilou Alvesovou, ktorá je od neho o 12 rokov mladšia. Pár má spolu dve deti - takmer štvorročného syna Leviho a 2,5-ročnú dcérku Vidu.

Magazín UW Weekly citoval jedného zo svadobných hostí, ktorý uviedol, že sa na svadbe zišla stovka ich blízkych priateľov a členov rodiny. Prípravy dôkladne utajili. Dokonca ani niektorí z pozvaných hostí nevedeli, že idú na svadbu.
Na snímke zo 4. januára 2010 je americký herec Matthew McConaughey s priateľkou Camilou Alvesovou a ich dcérkou Vidou Alvesovou McConaugheyovou, ktorá sa narodila 3. januára 2010. Dvojica má ešte syna Leviho.
Foto: TASR/AP

McConaughey a Alvesová sa zoznámili v roku 2006 v bare v Los Angeles. Zasnúbili sa vlani na Vianoce. Herec 25. decembra na Twitteri oznámil, že práve požiadal Camilu o ruku a na sociálnej sieti umiestnil aj ich spoločnú fotografiu.

Alvesová v sobotu priznala, že deti majú z ich sobáša radosť. "Levi už chápe, čo to znamená, že mama bude mať rovnaké priezvisko, ako majú oni," vysvetlila.

Matthew McConaughey hral v uplynulých rokoch napríklad vo filmoch Svadby podľa Mary (2001), Ako prísť o muža za 10 dní (2003), Sahara (2005) či Lemra lemravá (2006) a Všetky moje ex (2009).