Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

VIDEO: Karmen Pál-Baláž prichádza s novým singlom Púšťam ťa

Karmen Pál-Baláž. Foto: Tablet.TV

Singel vychádza zároveň aj s novým videoklipom, v ktorom sa Karmen predstaví v úplne novej podobe.

Bratislava 20. októbra (TASR) – Speváčka Karmen Pál-Baláž, talentovaná rodáčka z Rožňavy, prichádza s novou skladbou Púšťam ťa. Je avízom na debutový album, ktorý vydá 25. októbra pod názvom Kúzlo. Z éteru sú známe už jej dve piesne Anjel a Nádej.

Hudbu k novinke Púšťam ťa zložil Adam Ďurica, ktorý je zároveň aj producentom songu, text napísala Andriana Pusztová. Singel vychádza zároveň aj s novým videoklipom, v ktorom sa Karmen predstaví v úplne novej podobe.

„Námet videoklipu vychádza z pocitu oslobodenia, ale najskôr sme museli dosiahnuť pocit zviazania,“ hovorí o videoklipe jeho režisér a scenárista Ondřej Kudyn.

V druhej polovici prichádza pocit slobody, a stáva sa z neho tak trocha road movie. „Bol to pre mňa malý šok, auto bez posilňovača riadenia, trocha mi trvalo, kým som si zvykla, ale potom to už bolo bez problémov. A keď som si už nato zvykla, mali sme hotovo. Iba na druhý deň som cítila, že mám v rukách svalovicu,“ dodáva k nakrúcaniu Karmen.



„Zo skladby aj videoklipu mám veľkú radosť. Rovnako aj z celého nového albumu, ale na ten si budú fanúšikovia musieť ešte chvíľočku počkať. Radosť je o to väčšia, že v deň jeho vydania už budem súčasťou Adamovho akustického turné, a uvidím tak bezprostredné reakcie na nové skladby. Už asi naozaj niet cesty späť,“ uzatvára speváčka.

Karmen Pál-Baláž vystúpi ako hosť na jesennej časti turné Adama Ďuricu Akustické koncerty, začínajú 25. októbra v Senici, ďalšími zastávkami budú Žiar nad Hronom (26. 10.), Košice (27. 10.), Poprad (28. 10), Rožňava (29. 10), Vranov nad Topľou (30. 10.) a Bratislava (6 a 7. 11.).

Pozrite si reláciu Exkluzív s Karmen Pál-Baláž


Karmen Pál-Baláž (23. 5. 1998 Rožňava) mala k hudbe vždy blízko. Odmalička sa učila hrať na rôznych hudobných nástrojoch a spievala ľudovky. Na základnej škole založili s bratom, sesternicami a bratrancami rodinnú kapelu. Chodila na základnú umeleckú školu, kde sa učila hru na klavíri. Koncertovala s rodinnou kapelou Acoustic Nights, kde vystupovala spolu s otcom. V roku 2018 sa zúčastnila na televíznej speváckej súťaži Česko-Slovenská Superstar, v júnovom finále sa umiestnila na treťom mieste. V januári 2019 vydala prvý singel Anjel. Zložil jej ho Adam Ďurica, text napísala Adriana Pusztová. Pôvodne ho poslala spevákovi Adamovi Ďuricovi, ten ho zhudobnil a posunul ho Karmen. V júli vydala druhý singel Nádej a pod týmto názvom vydáva v októbri aj debutový album. Bude hosťom na turné Adama Ďuricu.