Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Najstaršieho syna herca Sylvestera Stalloneho našli mŕtveho

Na snímke Sylvester Stallone, vľavo, s Jennifer Flavinovou (v strede) a jeho synom Sageom v roku 1996. Foto: TASR

Sage Stallone bol starší z dvojice synov, ktoré mal Sylvester Stallone s prvou manželkou Sashou Czackovou. V roku 2006 režíroval krátky film Vic, ktorý premietali na filmovom festivale Palm Springs.

Los Angeles 14. júla (TASR) - Tridsaťšesťročného syna amerického herca Sylvestera Stalloneho našli v piatok mŕtveho v jeho dome v Los Angeles. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na zdroj blízky hercovi.

"Sylvester Stallone je zlomený a zdrvený žiaľom z náhlej straty syna," uviedla Stalloneho producentka Michelle Begaová.

Polícia v Los Angeles uviedla, že ju privolali k vyšetreniu okolností úmrtia osoby v dome v štvrti Mulholland Terrace približne o 14:15 h miestneho času. Polícia nezverejnila identitu zomrelého, ani ďalšie okolnosti úmrtia.

Americké médiá informovali, že ide o Sagea Stalloneho, ktorý po boku svojho slávneho otca hral v dvoch filmoch. "Sage bol veľmi talentovaný a úžasný mladý muž. Jeho stratu budeme cítiť navždy," povedala producentka.

Sage bol starší z dvojice synov, ktoré mal Sylvester Stallone so svojou prvou manželkou Sashou Czackovou. V roku 2006 režíroval krátky film Vic, ktorý premietali na filmovom festivale Palm Springs.

Svoj herecký debut na striebornom plátne zažil začiatkom 90. rokov minulého storočia vo filme Rocky V. Okrem tejto snímky sa objavil aj v katastrofickom filme Daylight z roku 1996, kde jeho otec stvárnil hlavnú úlohu.