Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Ben Affleck stvárni Batmana v pokračovaní Muža z ocele

Ben Affleck Foto: TASR/AP Photo

Postavu Supermana zveria producenti aj tentoraz z prvej časti osvedčenému Henrymu Cavillovi.

Los Angeles 23. augusta (TASR) - V pokračovaní úspešného letného filmového hitu Muž z ocele, ktoré bude mať premiéru 17. júla 2015, sa po prvý raz stretnú v hollywoodskom veľkofilme Batman a Superman. Zároveň sa definitívne skončili špekulácie, kto stvárni tieto postavy.

Ako informovali predstavitelia štúdia Warner Bros, Batmana stvárni Ben Affleck, ktorý je podľa Grega Silvermana mimoriadnym hercom, schopným adekvátne stelesniť neustále populárneho superhrdinu.

Postavu Supermana zveria producenti aj tentoraz z prvej časti osvedčenému Henrymu Cavillovi.

Diváci sa však môžu v pokračovaní, ktoré vznikne tiež v réžii Zacka Snydera, tešiť aj na ďalších hercov známych z letného kinohitu - Amy Adamsovú, Diane Laneovú a Laurenca Fishburna.

Affleckovo meno je však aj podľa dobre informovaných zdrojov veľkým prekvapením, pretože dokonca internetový portál Hollywood Reporter až do poslednej chvíle spomínal iné mená, napríklad Josha Brolina alebo Ryana Goslinga.

Práve Ben Affleck sa však stane napokon celkove ôsmym hollywoodskym predstaviteľom Batmana, ktorého pred ním stvárnili Christian Bale, George Clooney alebo Michael Keaton.

Affleckova historická dráma Argo, v ktorej si zahral aj hlavnú postavu, v tomto roku získala troch Oscarov pre najlepší film, scenár a strih.