Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

K. Knechtová bude predskakovať koncertom skupín Cranberries a Garbage

Speváčka Katarína Knechtová Foto: TASR/Martin Baumann

Knechtová bola predskokankou prvého koncertu írskej skupiny Cranberries na Slovensku, ktorý odohrala 13. októbra v bratislavskej Inchebe.

Bratislava 14. novembra (TASR) - Na speváčku Katarínu Knechtovú čakalo po návrate z dovolenky dvojnásobné prekvapenie, keď dve známe kapely Garbage a Cranberries si ju vybrali ako predskokanku na ich koncertoch. TASR informovala Nora Krchňáková, PR manažérka spoločnosti Propaganda House.

Knechtová bola predskokankou prvého koncertu írskej skupiny Cranberries na Slovensku, ktorý odohrala 13. októbra v bratislavskej Inchebe. Manažment kapely si ju vybral aj pre koncert, ktorý „brusnice“ odohrajú 30. novembra v pražskej Tipsport Aréne. Ešte predtým však už túto nedeľu 18. novembra bude so svojou dievčenskou punkovou skupinou The Cubes predkapelou bratislavského koncertu americkej alternatívnej kapely Garbage v Aegon Aréne NTC.

„Program bude postavený tak, aby v jednom aj druhom prípade zahrial obecenstvo pred príchodom hlavných hviezd. V prípade Cranberries, aby tam Dolores nemala „zombiekov“ a v prípade Garbage pridáme s The Cubes poriadny kus hudobnej špiny,“ uvádza pre médiá s úsmevom Katarína a dodáva: „Niekedy má človek pocit, že zázraky sa dejú každý deň. Bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie a priznám sa, že v súvislosti s Garbage a The Cubes dokonca šok, veľmi sa teším.“

Katarína sa len pred pár dňami vrátila z exotickej dovolenky na Havaji. Precestovala tri ostrovy a absolvovala výlety, meditácie aj plážový relax. „Dovolenkovala som tri týždne. Na Havaji bolo vynikajúco, teraz sa spamätávam z príchodu, časového posunu, zážitkov, teplotného šoku aj reality. Cítim sa oddýchnutá a dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie,“ dodala na záver Knechtová.