Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

Alan Murin predstavil novú skladbu Dokola

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Videoklip ku skladbe sa nakrúcal na Venice Beach v Spojených štátoch amerických. Na záberoch možno vidieť Alana, ako sa vozí na kolotoči.

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenský spevák, skladateľ a producent Alan Murin predstavil novinku s názvom Dokola. Jej chytľavá tanečná melódia sa odrazila aj vo videoklipe. TASR o tom informovala PR manažérka Andrea Čurná.

"Skladba je o tom, že neviem prestať myslieť na jednu mladú slečnu. Keď som ju po nejakom čase stretol, tak som zistil, že som stále neprekonal svoje city. Neviem na ňu prestať myslieť a melódia o nej mi stále hrá dokola v hlave,"
povedal Murin o skladbe, ktorá vznikla v priebehu minulého roka a je čistou autorskou tvorbou talentovaného umelca.

Videoklip ku skladbe sa nakrúcal na Venice Beach v Spojených štátoch amerických. Na záberoch možno vidieť Alana, ako sa vozí na kolotoči. "To vizuálne podporuje text skladby Dokola, že rovnako ako pri myšlienkach na inú osobu sa z toho kolotoča nevieme vymaniť," vysvetľuje Čurná k piesni, ktorej chytľavý text aj melódia môže zarezonovať u človeka, ktorý sa spamätáva z rozchodu alebo stretol niekoho výnimočného.

Alan Murin vydal pred mesiacom prvý medzinárodný singel Still Love You, ktorý si našiel svoje miesto nielen v slovenských a českých rádiách, ale aj v rádiách v Belgicku, Kanade či Rumunsku. Druhá tohtoročná, tentoraz opäť slovenská skladba je pre speváka takisto míľnikom v kariére. "Dokola štartuje novú éru v mojej hudobnej produkcii. Je to nová etapa zvuku, ktorý odo mňa priaznivci dostanú," prezradil Alan. Začal pracovať so žánrami, s ktorými v minulosti nepracoval a venuje viac pozornosti produkcii. "Dokola je takým predelom medzi tvorbou pred touto skladbou a po tejto skladbe. Čo bude nasledovať, nechajte sa prekvapiť," uzavrel.