Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

VYHÝBALA SA DIVIAKOVI: Auto skončilo na streche

Vážne zranenia utrpela podľa predbežnej lekárskej správy 31-ročná vodička z okresu Košice-okolie, ktorá sa v noci chcela vyhnúť zrážke s diviakom. Foto: KR PZ v Košiciach

K nehode došlo v piatok okolo 2.00 h na ceste v smere od Košíc na obec Cestice. Diviak z kukuričného poľa náhle vbehol do jazdnej dráhy vodičky, ktorá preľaknutá prudko strhla volant.

Košice 30. augusta (TASR) – Vážne zranenia utrpela podľa predbežnej lekárskej správy 31-ročná vodička z okresu Košice-okolie, ktorá sa v noci chcela vyhnúť zrážke s diviakom. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová, auto značky Renault Clio skončilo na streche.

K nehode došlo v piatok okolo 2.00 h na ceste v smere od Košíc na obec Cestice. „Diviak jej z kukuričného poľa náhle vbehol do jazdnej dráhy, preľaknutá však prudko strhla volant, následkom čoho zišlo vozidlo z cesty na trávnatý porast, prevrátilo sa cez strechu, v priekope narazilo do stromu a dopadlo naspäť na cestu, kde ostalo stáť na streche,“ spresnila s tým, že prítomnosť alkoholu u vodičky nezistili.

Predbežná škoda bola vyčíslená na 1000 eur. Presnú príčinu dopravnej nehody, bližšie okolnosti i mieru zavinenia polícia vyšetruje.