Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Vstupenky na české zápasy vo štvrtok vypredali za 50 minút

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

V druhej fáze predaja vstupeniek na tohtoročné hokejové majstrovstvá sveta v Česku sa zápasy domácej reprezentácie vypredali vo štvrtok po spustení za 50 minút. Informoval o tom portál idnes. cz.

Praha 12. februára (TASR) - V druhej fáze predaja vstupeniek na tohtoročné hokejové majstrovstvá sveta v Česku sa zápasy domácej reprezentácie vypredali vo štvrtok po spustení o 13.00 h za 50 minút. Informoval o tom portál idnes.cz.

Organizátori dali do predaja asi 1200 lístkov na zápasy českého tímu v základnej skupine a v "prípadnom" štvrťfinále. A išlo o minúty, pričom kupujúci museli mať aj šťastie. Vstupenky sa dali už kupovať aj jednotlivo, v novembri minulého roka, keď boli k dispozícii len balíčky, systém nevydržal nápor a skolaboval. Vtedy sa lístky vypredali za 5 hodín.

Na májovom turnaji budú hrať Slováci v Ostrave, na ich niektoré zápasy sú ešte lístky k dispozícii. Podľa generálneho sekretára českého zväzu Martina Urbana je z celkovej kapacity 723-tisíc vstupeniek doteraz predaných už 350-tisíc.