Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Hokej

Slovan sa dnes doma proti Jokeritu lúči so sezónou a asi aj s KHL

Na snímke radosť hráčov Slovana - zľava Michal Sersen, strelec Libor Hudáček (v strede) a nahrávač Ladislav Nagy po strelení druhého gólu v zápase hokejovej KHL Slovan Bratislava - Atlant Mytišči v Bratislave 22. januára 2015. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Belasí opäť nastúpia proti silnému súperovi iba s piatimi bekmi.

Bratislava 24. februára (Teraz.sk) – Hokejisti Slovana Bratislava napíšu bodku za aktuálnym ročníkom 2014/15 v KHL na vlastnom ľade, keď o 19.00 hod. privítajú v Slovnaft aréne silného súpera z Fínska Jokerit Helsinki.

Tím z Helsínk má už zabezpečený postup do play-off, momentálne figuruje v Západnej konferencii na štvrtom mieste. Naposledy Nagy a spol. získali cenný skalp najbohatšieho klubu súťaže SKA Petrohrad (5:2). Rozlúčkové stretnutie bude mať špeciálnu príchuť aj pre fínskeho trénera belasých Petriho Matikainena. Ten po odchode viacerých hráčov nemá veľmi na výber, Slovan nastúpi opäť iba s piatimi obrancami. Do bránky sa postaví Švéd Backlund. V médiách sa už dlhšie špekuluje, že dnešný zápas bude pre Slovan rozlúčkou v Kontinentálnej hokejovej lige.

ZOSTAVA SLOVANA: Backlund - Sersen, Baranka, Brejčák, Barker, Mihálik - Jeglič, Tičar,Nagy - Bartovič, Murley, Hudáček - Netík, A. Šťastný, Rehák – Lunter.