Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Hokej

Sersen po rekordnej prehre Slovana:Bol to najhorší zápas aký som zažil

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavel Neubauer

Hokejisti Slovana Bratislava sa stále spamätávajú zo stredajšieho debaklu 0:12 na ľade CSKA Moskva.

Nižnij Novgorod 12. februára (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava sa stále spamätávajú zo stredajšieho debaklu 0:12 na ľade CSKA Moskva. Pre slovenského účastníka nadnárodnej súťaže to bola najvyššia prehra počas trojročného účinkovania v Kontinentálnej hokejovej lige i rekordná v histórii ligy. "Bol to najhorší zápas aký som kedy zažil," priznal pre klubový web obranca Michal Sersen.

"Myslím, že všetko je to len v našich hlavách. Do zápasu sme vstupovali s tým, že chceme uhrať čo najlepší výsledok, nikto z nás nič nevypustil. Včera sa stretlo pravdepodobne veľa zlých okolností, ktoré nezahrali pre nás. Stretli sme sa s najlepším mužstvom ligy, ktoré sa prezentuje neskutočnými výkonmi, hrali úžasne od začiatku až do konca, navyše v pre nás neľahkej situácii. Kalich horkosti sme si vypili do dna, je z toho veľmi zlý výsledok," tvrdí Sersen.

V piatok čaká na Slovan od 17.00 SEČ druhý zápas na tripe proti Torpedu Nižnij Novgorod. "Verím, že to bude úplne iné ako v Moskve. Musíme všetci zabojovať, siahnuť na dno síl. Chceme napraviť to, čo sa stalo včera a nepotopiť seba a klub ešte viac," dodal Sersen. Ten vo štvrtok so spoluhráčmi trénoval iba v posilňovni zimného štadióna, keďže v hale Torpeda bol basketbalový zápas ruskej súťaže. Na ľad v Novgorode vykorčuľujú "belasí" až v piatok predpoludním.

Slovan už definitívne stratili možnosť na účasť v play off. Z poslednej 14. priečky v tabuľke Západnej konferencie stráca na ôsme miesto zaručujúce účasť vo vyraďovacej časti súťaži nedostihnuteľných 19 bodov.