Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

NHL: Cehlárik dal v príprave gól za Boston v zápase s Philadelphiou

Slovenský útočník Bostonu Peter Cehlárik (prvý sprava) oslavuje svoj gól so spoluhráčmi v prípravnom zápase Philadelphia Flyers - Boston Bruins vo Philadelphii 19. septembra 2019. Foto: TASR/AP

V drese Bruins nastúpili v prípravnom zápase pred štartom nového ročníka zámorskej NHL aj brankár Jaroslav Halák a útočník Róbert Lantoši.

New York 20. septembra (TASR) - Slovenský hokejista Peter Cehlárik prispel v noci na piatok gólom k víťazstvu Bostonu na ľade Philadelphie 3:1. V drese Bruins nastúpili v prípravnom zápase pred štartom nového ročníka zámorskej NHL aj brankár Jaroslav Halák a útočník Róbert Lantoši.

Halák odchytal prvý zápas od 4. apríla a kryl 16 zo 17 striel Flyers. Od trénera Brucea Cassidyho si vyslúžil pochvalu. "Halák potvrdil, že je veľmi dobrý brankár, dlhá pauza na ňom nebola vôbec vidieť. Viackrát náš tím podržal a v prvej tretine pri presilovke Philadelphie predviedol pri strele Morgana Frosta neuveriteľný zákrok," uviedol Cassidy. Edmonton Oilers s Tomášom Jurčom prehrali s Vancouverom Canucks 1:6.

Výsledky:

Montreal - Florida 5:4 pp a sn
Philadeplhia - Boston 1:3 /za hostí Cehlárik 1+0/
Pittsburgh - Columbus 4:1
Colorado - Dallas 1:2
Edmonton - Vancouver 1:6
Los Angeles - Vegas 2:3 pp