Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Hokej

Hráčmi týždňa v KHL sú Ivannikov, Ščitov a Linglet

Zo záverečného kola základnej časti 6. ročníka hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb 4. marca 2014 v Bratislave. Na snímke zľava Mário Bližňák (Slovan), Charles Linglet, Ryan Vesce (obaja Slovan) a brankár Jaroslav Janus (Slovan). Foto: TASR/Pavel Neubauer

V pondelok o tom informovala oficiálna webstránka nadnárodnej súťaže. Ivannikov odchytal dva zápasy s priemerom 0,92 inkasovaného gólu na zápas.

Moskva 9. februára (TASR) - Brankár Lady Togliatti Jevgenij Ivannikov, obranca HK Soči Nikita Ščitov a útočník Dinama Minsk Charles Linglet sa stali hráčmi uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige. V pondelok o tom informovala oficiálna webstránka nadnárodnej súťaže.

Ivannikov odchytal dva zápasy s priemerom 0,92 inkasovaného gólu na zápas a s percentuálnou úspešnosťou zásahov 96,88. Ščitov, ktorý sa stal najlepším obrancom druhýkrát, strelil v dvoch zápasoch jeden gól, pridal dve asistencie a mal päť plusových bodov. Útočník Linglet nazbieral v dvoch dueloch štyri kanadské body za dva góly a dve asistencie.

Za najlepšieho nováčika uplynulého týždňa vyhlásili 19-ročného útočníka Atlantu Mytišči Vjačeslava Leščenka, ktorý strelil v dvoch zápasoch dva góly.