Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Hokej

Hokejisti do 18 rokov vyhrali v príprave pred MS nad Poľskom 1:0

Ilustračná snímka. Foto: TASR

O jediný gól stretnutia sa postaral Ján Chovan. Čisté konto si pripísal brankár Martin Haronik.

Trnava 11. apríla (TASR) - Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odštartovala prípravu pred MS vo Fínsku víťazne. Rovesníkov z Poľska zdolala vo štvrtok v Trnave 1:0, keď sa o jediný gól stretnutia postaral Ján Chovan. Čisté konto si pripísal brankár Martin Haronik.

Zverenci trénera Martina Dendisa odohrajú pred svetovým šampionátom vo Fínsku (25. apríla – 5. mája) ešte štyri prípravné stretnutia, odveta s Poľskom je na programe v piatok opäť v Trnave (14.00 h).



Prípravný zápas pred MS hráčov do 18 rokov:

Slovensko – Poľsko 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Gól: 23. Chovan (Šatan, Kiss). Rozhodovali: Crman, Konc ml. – Jedlička, Valo, vylúčení: 3:1, presilovky a oslabenia 0:0, 150 divákov

zostava SR: Haronik – Beluško, Zubek, Fabuš, Dravecký, Ličko, Kalman, Plančár – Petras, Prokopovič, Pitka – Dravecký, Kiss, Šatan – Straka, Vrtiel, Maruna – Liška, Semančík, Liščinský – Zálešák, Chovan



Hlas po zápase /zdroj: hockeyslovakia.sk/:

Martin Dendis, hlavný tréner SR 18:
"Bol to prvý krok v našej príprave. Zápas nám ukázal veci, ktoré musíme zlepšiť. Chalani nastúpili po dlhšej prestávke a na ľade to bolo vidno. Musíme na tom zapracovať a odraziť sa ďalej. S kolegami si sadneme, zanalyzujeme duel a prípadne sa rozhodneme pre pár zmien pred zajtrajškom."