Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Hokejová súťaž ponesie aj v novej sezóne názov Tipsport extraliga

Na snímke Košičania pózujú s trofejou po tom, ako získali majstrovský titul po víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC'05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici. Foto: TASR/Branislav Račko

Obe strany sa na predĺžení spolupráce dohodli napriek tomu, že stále nie je vyriešená budúcnosť Slovana Bratislava.

Bratislava 16. apríla (TASR) - Najvyššia hokejová súťaž na Slovensku ponesie aj v budúcej sezóne názov Tipsport extraliga. Vo štvrtok sa partnerská spoločnosť dohodla na pokračovaní spolupráce s predstavenstvom Pro-Hokeja, ktorý je riadiacim orgánom domácej súťaže.

"Pre Tipsport SK, a.s. je dlhodobé partnerstvo s extraligou strategickou investíciou. Je pre nás kľúčovým komunikačným nástrojom na slovenskom trhu a prináša pozitívne výsledky," uviedol v oficiálnej tlačovej správe zaslanej TASR Jaroslav Taraba, riaditeľ stávkovej kancelárie.

Obe strany sa na predĺžení spolupráce dohodli napriek tomu, že stále nie je vyriešená budúcnosť Slovana Bratislava. Ten má možnosť po troch rokoch vrátiť sa do extraligového kolotoča, jeho prioritou je však naďalej KHL. "Zmluva myslí aj na túto eventualitu. V prípade, že Slovan sa rozhodne v nasledujúcej sezóne pôsobiť v extralige, plnenie z našej strany bude vyššie. Je jasné, že Slovan je lákadlom, ktorý zvyšuje atraktivitu súťaže, a teda aj jej marketingovú hodnotu," dodal Taraba.

Aj v budúcej sezóne bude generálny partner pokračovať vo fanúšikovských anketách "Zlatá prilba" aj "Zlatá korčuľa". Prvá menovaná sa udeľuje hráčovi, ktorého gól priaznivci zvolia za gól mesiaca a druhá tomu najužitočnejšiemu v play off.