Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Michal Hipp povedie Nitru v druhej lige

Na snímke hlavný tréner Michal Hipp počas tlačovej konferencie Foto: TASR/Henrich Mišovič

Päťdesiatjedenročný kormidelník pôsobil naposledy na reprezentačnej lavičke v pozícii hlavného trénera v spolupráci so Stanislavom Grigom.

Nitra 24. júna (TASR) - Novým trénerom futbalistov FC Nitra v budúcej sezóne druhej najvyššej slovenskej súťaže bude Michal Hipp. Pre portál nitra.sme.sk potvrdil angažovanie bývalého reprezentačného kormidelníka viceprimátor Nitry Štefan Štefek.

"Dohodli sme sa s Michalom Hippom, všetky ďalšie informácie poskytneme médiám v stredu na tlačovke," cituje internetové vydanie denníka SME v nitrianskom regióne Štefekove slová. Nitranom sa v uplynulej sezóne Corgoň ligy nepodarilo udržať sa medzi elitou a po deviatich rokoch zostúpili do II. ligy.

Päťdesiatjedenročný kormidelník pôsobil naposledy na reprezentačnej lavičke v pozícii hlavného trénera v spolupráci so Stanislavom Grigom. V minulosti vykonával aj funkciu asistenta pri národnom tíme, ktorý viedol Dušan Galis a neskôr aj Vladimír Weiss. Na klubovej úrovni pôsobil v Artmedii Petržalka ako asistent aj ako hlavný tréner, v roku 2009 šéfoval A-tímu bratislavského Slovana. V zahraničí spolupracoval s ruským Saturn Ramenskoje.