Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Futbalistov AS Trenčín povedie N. Hrnčár, jeho asistentom bude Höger

Norbert Hrnčár, archívna snímka. Foto: TASR Martin Baumann

Ďalšími spolupracovníkmi nového kormidelníka budú Juraj Ančic a Michal Hanek. Ako tréner brankárov pokračuje Kris Stergulc.

Trenčín 22. októbra (TASR) - Fortunaligový klub AS Trenčín ukončil spoluprácu s trénerom Matthiasom Kohlerom. Novým kormidelníkom AS sa stal Norbert Hrnčár. Klub o tom v utorok informoval na svojom webe.

Spoločne s Hrnčárom doplnil realizačný tím prvého mužstva na pozícii asistenta Richard Höger. Ďalšími spolupracovníkmi nového kormidelníka budú Juraj Ančic a Michal Hanek. Ako tréner brankárov pokračuje Kris Stergulc. Kohlerov asistent Roman Marčok sa bude opäť naplno venovať práci v klubovej akadémii – This is my sen Academy.

Trenčín figuruje po dvanástich kolách na 9. mieste s trinástimi bodmi. Na víťazstvo vo FL čaká od 24. augusta.

Štyridsaťdeväťročný Hrnčár viedol v minulosti Banskú Bystricu, Myjavu, Ružomberok a Karvinú. Ružomberčanov priviedol pred dvoma rokmi k tretej priečke vo Fortuna lige.

Trenčín je tretí klub v najvyššej súťaže, ktorý spravil v tejto sezóne zmenu na trénerskom poste. Predtým sa porúčali z FK Pohornie Ján Rosinský s Rastislavom Urgelom, nahradil ich Mikuláš Radványi. V úvode ročníka skončil v Slovane Bratislava Martin Ševela, na jeho post prišiel Ján Kozák ml.